rozczochrana.mama
Fanka BB :)
Hej dziewczyny u mnie dzis wizyta i tak sie nia stresuje ze az mi niedobrze... A moze to poranne mdlosci [emoji23][emoji1745][emoji848] trzymajcie za mnie i za fasolke kciuki [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko jesteś jedyną osobą, która znam która ma takie zdanie jak ja[emoji16][emoji16] my z mezem zrobiliśmy przyjęcie na 50 osób, bo nie chcieliśmy robić postaw się a zastaw sie nie rozumiem tych weselnych szopek jeszcze jak ktoś jest mega zarobiony to spoko, ale mnóstwo moich znajomych kredyty na wesele brało i bierze..
Wszystko będzie dobrze! Daj znać po wizycie.Hej dziewczyny u mnie dzis wizyta i tak sie nia stresuje ze az mi niedobrze... A moze to poranne mdlosci [emoji23][emoji1745][emoji848] trzymajcie za mnie i za fasolke kciuki [emoji3590]
Czekamy na dobre wiesciHej dziewczyny u mnie dzis wizyta i tak sie nia stresuje ze az mi niedobrze... A moze to poranne mdlosci [emoji23][emoji1745][emoji848] trzymajcie za mnie i za fasolke kciuki [emoji3590]
Hej dziewczyny u mnie dzis wizyta i tak sie nia stresuje ze az mi niedobrze... A moze to poranne mdlosci [emoji23][emoji1745][emoji848] trzymajcie za mnie i za fasolke kciuki [emoji3590]
trzymam kciuki, na pewno jest wszystko w porzadku :*Hej dziewczyny u mnie dzis wizyta i tak sie nia stresuje ze az mi niedobrze... A moze to poranne mdloscitrzymajcie za mnie i za fasolke kciuki
ja tez mam wizyte 4.02 oj, jak masz fajnie..przywiez ze soba troche ciepla Ja to bym mogla caly czas na urlopie byc ;-)Byłam wczoraj u ginekologa i zrobiłam USG. Pęcherzyk wielkości 4mm, wyszedł 5 tydzień około. Owulacja była pod koniec miesiąca, także pewnie dlatego. Następna wizyta z USG 4.02. Chyba, że uda mi się chwilę wcześniej załapać termin.
W najbliższy wtorek lecimy na kanary na tydzień. Zastanawia mnie 5h lotu w jedną i drugą stronę oraz fakt, że mogą wystąpić na wakacjach mdłości i wymioty. No cóż. Wycieczka wykupiona i fajnie byłoby skorzystać.
Nie mogę się doczekać już kolejnego USG aby się upewnić, że wszystko jest ok
No właśnie to różnie bywa, z tego co wiem to aparat wylicza z ostatniej @ dla cykli 28dniowych, a lekarz ewentualnie koryguje wg wielkości zarodka. Mój grzebali w jakimś wzorniku, który mu pokazywał jaki jest wiek względem wymiarów. Aparat usg zawyzal wiek ciąży. Po tym jak go o to zapytałam jak to z tym wiekiem płodu jest, powiedział, że mówiąc na chłopski rozum, w 4 tyg będzie sam pęcherzyk, w 5 zarodek może być i może nawet już serce, w 6 zarodek widoczny i powyżej 7mm z wyraźnym sercem.To aparat USG na podstawie wielkości zarodka podaje wiek ciąży.
Tykko trochę zanurzone wyniki więc nie ma się czym martwić. Zwłaszcza że jesteś po infekcjiWczoraj robiłam badania. Czy te pierwsze 4 wskaźniki z morfologii to aż taka straszna tragedia? Mąż najchętniej zawiózłby mnie do szpitala.... Może to być spowodowane tym, że w niedzielę wzięłam ostatnią dawkę antybiotyku, który przepisał mi lekarz rodzinny?