Margola1986
Fanka BB :)
Piękny przyrost [emoji3]Dziś beta wynosi 10482 i badałam jeszcze progesteron 21,7 ng/ml
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny przyrost [emoji3]Dziś beta wynosi 10482 i badałam jeszcze progesteron 21,7 ng/ml
Witaj ja mam 4tydz 5 dzień,beta z soboty 1646,a w poniedziałek 3765Hej Dziewczęta [emoji6] Nieśmiało dołączam i ja do Waszego grona. Z wyliczeń wg kalkulatora to 4 tydzień i 3 dzień Beta z poniedziałku rano to 92,8 kolejną robię w środę [emoji4] Jakie były Wasze początkowe bety? I jak się czujecie? [emoji847] Ja mam na razie tylko delikatne bóle piersi i odczuwam spory głód, może nie ciągle, ale jak mnie dopadnie to normalnie "koń z kopytami" to mało" [emoji2960] Pozdrawiam Was serdecznie
Ja też nie w Pl, ale na szczęście betę sprawdzają. To Twoja pierwsza dzidzia? Moja tak, pierwsze dziecko, a warto wspomnieć, że pierwszej młodości nie jestemMój też 18 września wg kalkulatora Witamy ja bety nie badałam bo tu w Holandii nie robią takich badań, dla nich test ciążowy to potwierdzenie.
Wow Gratulacje I to własnie ten moment kiedy zaczynam się martwić Niestety nie znam norm.Witaj ja mam 4tydz 5 dzień,beta z soboty 1646,a w poniedziałek 3765
Witaj moja beta 12 dni po owulacji wynosila 45, nastepnie 15 dni po (dzien przewidywanej @) 196, a 17dpo 474Hej Dziewczęta Nieśmiało dołączam i ja do Waszego grona. Z wyliczeń wg kalkulatora to 4 tydzień i 3 dzień Beta z poniedziałku rano to 92,8 kolejną robię w środę Jakie były Wasze początkowe bety? I jak się czujecie? Ja mam na razie tylko delikatne bóle piersi i odczuwam spory głód, może nie ciągle, ale jak mnie dopadnie to normalnie "koń z kopytami" to mało" Pozdrawiam Was serdecznie
WitamyHej Dziewczęta Nieśmiało dołączam i ja do Waszego grona. Z wyliczeń wg kalkulatora to 4 tydzień i 3 dzień Beta z poniedziałku rano to 92,8 kolejną robię w środę Jakie były Wasze początkowe bety? I jak się czujecie? Ja mam na razie tylko delikatne bóle piersi i odczuwam spory głód, może nie ciągle, ale jak mnie dopadnie to normalnie "koń z kopytami" to mało" Pozdrawiam Was serdecznie
Normy są bardzo szerokie i to indywidualna sprawa,nie martw się na zapas.Tu masz normy,Wow Gratulacje [emoji6] I to własnie ten moment kiedy zaczynam się martwić [emoji848][emoji17] Niestety nie znam norm.
Jest to moja druga ciąża, pierwszą niestety straciłam w 12 tygodniu.Ja też nie w Pl, ale na szczęście betę sprawdzają. To Twoja pierwsza dzidzia? Moja tak, pierwsze dziecko, a warto wspomnieć, że pierwszej młodości nie jestem [emoji23]
Powodzenia Daj znać, jak po wizycieWitamy
Moje beta 10dpo 21,6 13dpo 169 i dzień po terminie czyli 15dpo @ 460
Zbieram się właśnie na wizytę.. Ale stres ..