jane.joenn
Zaciekawiona BB
Paracetamol nie jest przeciwzapalny, więc nic nie da na rozkładanieParacetamol
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paracetamol nie jest przeciwzapalny, więc nic nie da na rozkładanieParacetamol
Hej! Mnie tez kluje w brzuchu. Nie caly czas ale kluje. Tez nie wiem od czego, ale moj lekarz z Polski mnie caly czas uspokaja ja jestem bardzo wrazliwa na bol wiec jest bardzo dokuczliwy w dodatku ja z natury miewam bole prawego jajnika wiec moze poprostu tak o mi dokuczac.... . Dzis obudzilo mnie to klucie w nocy raz. Ale obrocilam sie na brzuch o troche ulzylo. Tylko problem w tym ze teraz jeszcze ok bo nie ma brzucha a jak bedzie to juz na brzuch sie nie odwroce [emoji23][emoji1745]Czesc Dziewczyny. Za mna okropny dzien. Lekarz nie dal skierowania na bete. Powiedzial, ze skoro sa wyrazne dwie kreski to jestem w ciazy i nie ma co sprawdzac, nie widzi potrzeby. I wg niego ciaza nie zalezy od tego czy linia testowa jest bardziej czy mniej wyrazna i zebym juz zadnych testow nie robila i czekala na pierwsze usg... Rece mi opadly... Teraz musze czekac i po uplywie 9 tyg odezwie sie do mnie polozna...
Najgorsze jest to, ze bardzo kluje mnie w brzuchu. Nie wiem czy to nerwy czy cos sie dzieje zlego [emoji26]
Mój termin wg kalkulatora to 18 września Więc bliskoCześć dziewuszki! Mam na imię Joanna i pochodzę z Legnicy Jestem mamą 10-cio miesięcznego Czarusia, a wczoraj wyszedł nam wynik testu pozytywny Staraliśmy się o dzidziusia i mam nadzieję, że to będzie upragniona dziewczynka wg. wszechobecnych kalkulatorów przewidywany termin porodu to 15 września
Dużo zdrowia dla Was i Waszych maluszków
Mój też 18 września wg kalkulatoraMój termin wg kalkulatora to 18 września [emoji7] Więc blisko
Witamy ja bety nie badałam bo tu w Holandii nie robią takich badań, dla nich test ciążowy to potwierdzenie.Hej Dziewczęta [emoji6] Nieśmiało dołączam i ja do Waszego grona. Z wyliczeń wg kalkulatora to 4 tydzień i 3 dzień Beta z poniedziałku rano to 92,8 kolejną robię w środę [emoji4] Jakie były Wasze początkowe bety? I jak się czujecie? [emoji847] Ja mam na razie tylko delikatne bóle piersi i odczuwam spory głód, może nie ciągle, ale jak mnie dopadnie to normalnie "koń z kopytami" to mało" [emoji2960] Pozdrawiam Was serdecznie