reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
A u mnie się przeziębienie rozkręca🙄pół nocy nie spałam bo nos zatkany. Wczoraj cały wieczór mnie mulilo I kręcilo w glowie. Dzisiaj zmierzylam ciśnienie to się aż przerazilam 95/65 😅zawsze miałam niskie I wiem że w ciąży jeszcze się obniża ale że aż tak to się nie spodziewałam 🤔

Dzień dobry
U mnie dziś samopoczucie dość dobre mimo, ze wczoraj pracowałam do 1 w nocy 🙈 zauważyłam, ze szybciej się meczę 😂 jak by ktoś mi zabrał kondycję, no i wizyty w toalecie co raz częstsze, po za tym jedna pierś mnie lekko pobolewa a ból brzucha ustał... tyle z moich objawów 😉 dziś dzień relaksu i leniuchowania 💕

Witajcie , jak dzis sie czujecie? :)
Ja od wczoraj sie jakos martwie... wszystkie macie jakieś "dolegliwosci ciazowe"
dzis 5t+4 a ja nie mam do tej pory ZADNYCH objawowo ciazowych... piersi bez zmian, nie bola, mdlosci brak, bolow brak, innych jakichkolwiek objawow brak... Boje sie, ze moze nic sie nie rozwija albo przestalo rozwijac, albo, ze to puste jajo...
Mi się nawet dzisiaj poronienie śniło, tak okropnie.. Od tygodnia spokój a miałam wszelkie objawy. Moje poprzednie ciąże nie były tak spokojne. Oby do wtorku!

No i Dzień Dobry :)

Witam was dziewuszki [emoji7][emoji10]
Ja dziś obudziłam się znacznie lepiej się czuje ból poszedł w zapomnienie , piesi dalej bolą brzuch tez ale do zniesienia jak wcześniej [emoji4] ale apetyt jak miałam ogromny tak teraz muszę w siebie wkładać jedzenie , widzę ze ta ciąża to mnie z każdym dniem zaskakuje [emoji28][emoji23][emoji1319]
Kupiłam dużo warzyw i owoców żeby nie podjadać czipsów [emoji51]🤷🏻‍♀️

Mi się nawet dzisiaj poronienie śniło, tak okropnie.. Od tygodnia spokój a miałam wszelkie objawy. Moje poprzednie ciąże nie były tak spokojne. Oby do wtorku!

No i Dzień Dobry :)

Będzie dobrze musi być innej opcji nie widzę ! Wytrzymamy to .... a we wrześniu to będziemy się z tego śmiać jak nasze kruszynki będą przy nas [emoji4][emoji7]

D9638FEB-FB7E-40F2-8F9F-AF0EA038A154.jpeg

💕Kochane od dziś zaczynam prowadzić swój własny kalendarz/pamiętnik przebiegu ciąży 🤰🏻Może macie jakieś ciekawe pomysły na wpisy i opisy 😉

reklama
Do góry