reklama
Też mam taki planJa np cały czas chodzę do fryzjera za dwa dni tez mam ... ale nie będę rozjaśniać końcówek tylko farba resztę [emoji4]
Mt85
Zaciekawiona BB
Ja jestem brunetka i strasznie siwieje od 23 roku życia więc aby nie wyglądać na 50+ to farbuje włosy i właśnie zamierzałam to zrobić a tu test dodatni...uzywam farb bez amoniaku i w każdej ciąży farbowałam. Nic się nigdy nie stało.Farbowanie włosów
Dziewczyny , jestem blondynką farbowaną. Juz od dwóch miesięcy nie farbowałam włosów. Zrobiłabym sobie pasemka chociaż, ale się boję. Co o tym myślicie, jak sobie radzicie z farbowaniem. Lepiej teraz czy poczekać ?
rozczochrana.mama
Fanka BB :)
Dzien Dobry
Ja od rana walcze z kolką. Nie wiem od czego ja mam, kluje mnie cala prawa strona brzucha. Mialam podobnie w pierwszej ciazy i lekarz po moich 2 wizytach bo za 1wszym razem zapisal standardowo paracetamol ktory nic nie dal a za drugim razem rozlozyl rece) powiedzial mi ze symuluje [emoji1745]
Jak chodze to jeszcze do zniesienia. Jak siedze to masakra... A musze wysiedziec 8h przy biurku. Jakos to moze zniose....
Milego Dnia [emoji3590]
Ja od rana walcze z kolką. Nie wiem od czego ja mam, kluje mnie cala prawa strona brzucha. Mialam podobnie w pierwszej ciazy i lekarz po moich 2 wizytach bo za 1wszym razem zapisal standardowo paracetamol ktory nic nie dal a za drugim razem rozlozyl rece) powiedzial mi ze symuluje [emoji1745]
Jak chodze to jeszcze do zniesienia. Jak siedze to masakra... A musze wysiedziec 8h przy biurku. Jakos to moze zniose....
Milego Dnia [emoji3590]
Dasz radęDzien Dobry
Milego Dnia [emoji3590]
Dla maleństwa wszystko przetrzymamy
Mnie od wczoraj boli brzuch, prawie całe popołudnie przeleżałam, ale na szczęście bez żadnych plamień. Lekarza mam 20.01, ale wczoraj podeszłam do gabinetu i wypisał mi duphaston, kazał brać 3x1.
Także życzę miłego i spokojnego dnia
Dwa+Trzy
Te wyniki, które masz wystarczą na 1 wizytę. Dopiero dostaniesz cały komplet na start .Chyba, że lubisz pobieranie mrwi bo ja to unikam igieł jak ognia hahaMilego dnia Kobietki
Myslicie ze warto zdobic dzien przed pierwsza wizyta jakies badania? Tzn mam na mysli bhcg, tsh, progesteron
MatkaWariatka melduje, że od wczoraj podbrzusze dokucza tylko na noc, w dzień nie czuję nic i to też przyprawia mnie o dreszcze.. No nie dogodzisz.. Wczoraj nawet nospy nie brałam. Nie lubię takich gwałtownych zmian.. Nawet mdłości przestały aż tak bardzo dokuczać. Jeszcze tylko 8 miesięcu.. Oby nie zwariować haha
reklama
rozczochrana.mama
Hm... Jesli masz taka mozliwosc to mysle, ze tak. Zrobilabym podstawowa morfologie, tsh, progesteron i cukier ja niestety nie mam takiej mozliwosci, ale gdybym miala to tak wlasnie bym zrobila [emoji16][emoji1745]Milego dnia Kobietki [emoji6]
Myslicie ze warto zdobic dzien przed pierwsza wizyta jakies badania? Tzn mam na mysli bhcg, tsh, progesteron