reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Dziewczyny, czy Was też jeszcze podbrzusze "gniecie" ? Ja codziennie wieczorem łykam nospę, w dzień jest lepiej ale nawet jak wczorajszy dzień przeleżałam to i tak ok.18 się zaczęło ..

Mnie pod wieczór delikatnie. Mocno Cię gniecie? W pierwszej ciąży brałam na to magnez, są takie dla kobiet w ciąży. Chyba, że w witaminach już masz magnez. Jesteś po cc czy sn?

reklama
Mnie pod wieczór delikatnie. Mocno Cię gniecie? W pierwszej ciąży brałam na to magnez, są takie dla kobiet w ciąży. Chyba, że w witaminach już masz magnez. Jesteś po cc czy sn?
2 x SN :) I z tego co kojarzę w obu ciążach dokuczało mi podbrzusze, w pierwszej wręcz miałam przedwczesne skurcze więc niby powinanm być mądrzejsza o te doświadczenia ;)

Cześć dziewczyny,

Mam na imię Ania , 40 lat i bardzo długo staram się o dzidzię. Nie mam szans na ciążę naturalną, więc pozostaje in vitro. Mam za sobą kilka nieudanych transferów, ostatni w Wigilię. Jutro będzie 14dpt i testuję betę. Od kilku dni test sikany wychodzi mi pozytywny. Od cienia drugiej kreski , coraz ciemniejszej ,do dobrze widocznej dzisiaj rano. Proszę trzymajcie kciuki. Jak się uda to nieśmiało chciałabym dołączyć do wrześniowych mam . Pojęcia nie mam czy dobrze dodaję ten post :)

Trzymam kciuki!! Ja jeszcze przed testem, a już tu zaglądam [emoji23] obym się nie rozczarowała[emoji57]
Cześć dziewczyny,

Mam na imię Ania , 40 lat i bardzo długo staram się o dzidzię. Nie mam szans na ciążę naturalną, więc pozostaje in vitro. Mam za sobą kilka nieudanych transferów, ostatni w Wigilię. Jutro będzie 14dpt i testuję betę. Od kilku dni test sikany wychodzi mi pozytywny. Od cienia drugiej kreski , coraz ciemniejszej ,do dobrze widocznej dzisiaj rano. Proszę trzymajcie kciuki. Jak się uda to nieśmiało chciałabym dołączyć do wrześniowych mam . Pojęcia nie mam czy dobrze dodaję ten post :)

Cześć dziewczyny,

Wspaniale! Trzymam mocno kciuki za bete! Witaj we wrzesniówkach!

Co do boli w podbrzuszu to mi rowniez doskwiera, przewaznie wieczorem plus bol w odcinku krzyzowym kregoslupa.

@Mikstura ja testowalam 2 dni przed spodziewana @ bo byl Sylwester i nie chcialam sie alkoholizowac gdyby sie okazalo ze sa 2 kreski. Moj Maz pojechal do sklepu i nie wierzac ze udalo sie w pierwszym cyklu po zielonym swietle od lekarza kupil 7 testow. Na zapas [emoji23][emoji1745] a okazalo sie, ze 2 dni przed czasem z popoludniowego moczu wyszlo mi to co widac na zalaczonym obrazku [emoji3059][emoji1745] ja to z tych niecierpliwych jestem. Zawsze testuje przed czasem hahaha tym razem znalazlam dobra wymowke haha
Na Niebieskim tle test przed @ na drugim juz testy po :)

IMG-20191231-WA0000.jpeg
IMG_20200106_191128.jpeg

Cześć dziewczyny,

Trzymam kciuki. Będzie dobrze ✊☺️

reklama
Cześć dziewczyny,

Gratulacje. U mnie też tak się zaczęło, testy od 6dpt codziennie i coraz mocniejsze kreski aż do pozytywnej bety :-) beta to w takim przypadku tylko formalność!

Do góry