reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Hej dziewczyny! Jak się dzisiaj czujecie? Mam nadzieje, ze wszystkie nieprzyjemne objawy minęły i dziś cieszycie się super objawami ciazy, które Was uspokajają :)
Ja paskudnie, nie śpię od 5 bo mój młodszy postanowił zastrajkować wiec padam na twarz a do tego mdłości przeokropne. Do tego brzuch mam jak balon przy tych miłościach wygladam jak w 4 miesiącu conajmniej...
Hej ,noc minęła ciągłym budzeniem i sprawdzaniem czy wszystko jest ok.... ten strach mnie wykonczy 🥺 dzis jest równy 5tc .

reklama
Hej, ja nawet czuję się ok. W wtorek wracam do pracy po urlopie świątecznym. I trochę się stresuje. Jezeli chodzi o objawy to natazie mam spokój [emoji846]
Hej dziewczyny! Jak się dzisiaj czujecie? Mam nadzieje, ze wszystkie nieprzyjemne objawy minęły i dziś cieszycie się super objawami ciazy, które Was uspokajają :)
Ja paskudnie, nie śpię od 5 bo mój młodszy postanowił zastrajkować wiec padam na twarz a do tego mdłości przeokropne. Do tego brzuch mam jak balon przy tych miłościach wygladam jak w 4 miesiącu conajmniej...

Czy macie jakieś pomysły na pozbycie się zatrzymanej wody w organizmie? Jak spuchlam w 3 fazie cyklu "na okres" tak mi zostało... Okropnie się czuje, 2 kg na dzień dobry przybyło 😣, plus brzuszek jest wydety na dole (kiedyś mi się śmiać chciało jak laski w 1 trymestrze machaja brzuchem, a tu teraz u mnie sterczy ta opuchlizna jakby co najmniej pomarańcz tam był.
Czytałam, że napar z pokrzywy może pomóc pozbyć się wody, probowalyscie może (te które już były w ciąży)?

Ja dziś czuje się okropnie boli mnie brzuch ale nadbrzuszu tak u góry jest tam taki twardy, wymioty i zawroty głowy blada jestem jak trup.

reklama
Do góry