reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

I jak sytuacja? Uspokoiła się? Mi cały czas dokucza i już mam dość..
Teraz lepiej. Ja jak poleze to mi przechodzi. Ale np dziś rano leżenie nie pomogło. Już się stresowalam bo dziś 33dc A ost właśnie w 33 dniu zaczęłam plamic . Potem jeszcze te skurcze, powiem Ci że się martwię. Najchętniej jutro zrobiła bym bete ....🥺🤦‍♀️

reklama
Teraz lepiej. Ja jak poleze to mi przechodzi. Ale np dziś rano leżenie nie pomogło. Już się stresowalam bo dziś 33dc A ost właśnie w 33 dniu zaczęłam plamic . Potem jeszcze te skurcze, powiem Ci że się martwię. Najchętniej jutro zrobiła bym bete ....🥺🤦‍♀️
Ja nie idę trzeci raz na betę właśnie po to żeby się jeszcze bardziej nie stresować :/

Ja chyba jednak też muszę iść, co mi po tym że nie poznam wyniku skoro cały dzień męczę się z bólami lewej strony, łącznie z krzyżowymi. Niby jak na @ , ciągnie, gniecie a jeśli coś jest nietak to lepiej wiedzieć i szybko zareagować, żeby nie było za późno.
Mimo, że to 3 ciąża, boję się tak bardzo jak za pierwszym razem. Patrząc na moje wpisy z poprzednich ciąż , mniej więcej w tym samym czasie pojawiały się takie męczące bóle, raz byłam na SORze a raz na kontroli - zawsze było ok. Teraz więc też wolę się upewnić bo jeśli przyrost będzie za niski to od razu na SOR bo tylko z jednym kojarzy mi się jednostronny ból..

Dziewczyny, jakie macie ciążowe objawy? Mnie mdli cały dzień, jestem senna, przeszła cała ochota na słodycze I kawę (a je uwielbiam), mam dziwny posmak w ustach i piersi mnie pobolewają. Jednak już drugi wieczór z rzędu piersi bolą dużo mniej i martwię się, że to jakiś zły objaw. Wam piersi dokuczaja cały czas równo czy raz mniej raz bardziej? Może macie jakieś większe doświadczenia, to moja pierwsza ciąża i wszystko mnie martwi...

Dziewczyny, jakie macie ciążowe objawy? Mnie mdli cały dzień, jestem senna, przeszła cała ochota na słodycze I kawę (a je uwielbiam), mam dziwny posmak w ustach i piersi mnie pobolewają. Jednak już drugi wieczór z rzędu piersi bolą dużo mniej i martwię się, że to jakiś zły objaw. Wam piersi dokuczaja cały czas równo czy raz mniej raz bardziej? Może macie jakieś większe doświadczenia, to moja pierwsza ciąża i wszystko mnie martwi...
Spójrz wyżej - moja trzecia a martwię się tak samo ;)
Też mam wrażenie, że sylwestrowe mdłości odeszły a dzisiaj dopiero 4t0d i raczej dzień terminu @ więc właściwie wszelkie objawy powinny się dopiero nasilać.
Ale ja jestem straszną panikarą i jak mam gorszy dzień to lepiej moje posty omijać szerokim łukiem ;)

Spójrz wyżej - moja trzecia a martwię się tak samo ;)
Też mam wrażenie, że sylwestrowe mdłości odeszły a dzisiaj dopiero 4t0d i raczej dzień terminu @ więc właściwie wszelkie objawy powinny się dopiero nasilać.
Ale ja jestem straszną panikarą i jak mam gorszy dzień to lepiej moje posty omijać szerokim łukiem ;)

Właśnie przeczytałam Twoja wiadomość. Dobrze, że masz duże doświadczenie i dobrze znasz swoje ciało. Widzsz sama, że nie masz się czym martwić:). Czujność jest oczywiście zawsze wskazana, ale nie ma co panikować i się nakręcać... łatwo napisać, trudniej zmienić myślenie, ale sama postaram się do tego ustosunkować :). Co ma być to będzie!

reklama
Cześć dziewczyny,
Na początku chce pogratulować wszystkim przyszłym szczęśliwym mamą 😘😘
Długo się zastanawiałam czy napisać tutaj, nie chce znowu się nastawiac. Od jakiegos czasu biegam co chwile do toalety, bolą mnie piersi, mam zawroty głowy i myslalam że może to ciąża. Ale byłam wczoraj zrobić bete i wyszła ujemna ;( i jak myślicie czy może nie za wcześnie zrobiłam badanie ? Cykle mam regularne 28 dni , OM 11 grudnia a owulacja 26.12
Chociaz wydaje mi sie ze w krwi już powinno cos wyjsc jakby to byla ciąża. Boje się że znowu sie nastawiłam za bardzo.
Pozdrawiam 😍😘
Za wcześnie, ja robiłam betę 9dpo i wyszło ujemne. Spisałam na straty. A test w 16dpo pokazał jasna kreskę.

Do góry