reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Co za okropny sen miałam! Pewnie dlatego, że na dzisiaj wg różnych aplikacji jest pierwszy możliwy termin @ :o Śniło mi się pożegnanie z Wami, bez wchodzenia w szczegóły.
Aż się obudziłam.
A teraz idę nadrabiać ;)

Witam kolejne Wrześnióweczki :)

Na poczatku same problemy. Kiedys nie bylo bet i czlowiek sie nie nakrecal. Ja w pierwszej ciazy mając 19lat tez jakos tak na luzie a teraz? Masakra,a najgorsze ze czuje ze chyba jednak sie nie uda tym razem rowniez. Jak patrze na Wasze wyniki bety takie wysokie a u mnie 2 dni po spodziewanej @ i tylko 91. Odnośnie owulacji to dokładnie nie wiem kiedy mialam ale stosunki byly do 17grudnia i wtedy niby byla owu wg kalendarzyka a pozniej dopiero 22.12wiec nie mogla owu mocno sie przesunac chyba nie? Stwierdzilam ze pojde na ta bete dopiero w srode lub we wtorek bo jedziemy w te gory zeby nie zepsuc sobie wyjazdu gdyby w sobote slabo przyrosla...

Ja równiez witam nowe mamuski :)
Nie sugeruj się wartościami innych dziewczyn bo Beta produkuje się nie od owulacji a od momentu zagnieżdżenia, to może nastąpić od 6dpo do nawet 12! Wg moich obserwacji , moja Kropka szykowała sobie lokum z 26.12 na 27.12 i na to nawet beta wskazuje bo 30.12 miałam tylko 21.6 a tak naprawdę mogłam mieć jeszcze 0 bo do 01.01 Kropka miała czas na znalezienie sobie miejsca ;) I mogła ujawnić się dopiero dzisiaj :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dokładnie Chorzów :)
Szukam kogoś dobrego..
Ja chodzę do lekarza Matyi, złoty człowiek. Nie zmieniła bym na innego. Przyjmuje w Sosnowcu i Katowicach. Wcześniej dr Jeleń też dobry ,ma mega poczucie humoru i różne " teksty " więc nie wszystkim to pasuje :) ale opinie ma extra
.Ja jednak wybrałam tego pierwszego , mam z nim stały kontakt. Co dla mnie jest bardzo ważne :)

Do góry