reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Ja już jestem w lab i czekam w kolejce, dziś pierwszy raz mnie mdliło po umyciu zębów🤢 z wielką ochotą wyszłam na świeże powietrze, od razu było lepiej

Hej:) dołączę do Was :) ostatnia miesiączka 17.11, przed chwilą zrobiłam test i są dwie kreski :) mam już dwójkę dzieci 6 i 7 lat. pozdrawiam wszystkie mamy i życzę bezproblemowych 9 miesięcy :)

Witaj! Gratulacje!:)

Czyli z objawami różnie bywa.
Ja dziś obudziłam się i od razu panika. Byłam głodna pierwszy raz od tygodnia i nie czułam mdłości.
Zjadłam i znowu mnie mdli, wiec mam nadzieje ze wszystko w normie.

My jeszcze nikomu nie mówiliśmy, poczekamy do wizyty i powiemy rodzicom, a reszcie o ile wytrzymamy to po tych pierwszych prenatalnych

Dziewczyny trzymam kciuki dziś za wszystkie wyniki bety!!! Dawajcie znać! [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Hej Wam. Jestem aktualnie w 5 tygodniu. Dziś w nocy obudził mnie mocny ból brzucha. Do tego zawroty głowy i duszności - musiałam otworzyć okno. Natężenie tego bólu moznaby porównać do okresowego jakie zazwyczaj mam w pierwszych godzinach gdy się pojawia, i trwało może z pol godziny, może więcej - trudno mi określić bo byłam półprzytomna. Jednak żadnych plamień nie było. Kolejna wizytę u ginekolog mam 10-go, ale idę jeszcze do innego 9-go, poniewaz na razie wg. USG widoczny był pęcherzyk bez echa serca.... (4w2d) wizyta była 27 grudnia. Czy Wy tez odczuwacie takie bóle ze potrafią Was obudzić?

Do góry