reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Muszę się z Wami pożegnać! Dziś mój 1 dc. Także zaczynam od nowa [emoji4] Trzymajcie się cieplutko! Życzę udanych rozwiązań i zdrowych maluszkow! [emoji4] miło było u Was gościć [emoji173][emoji4]

reklama
Robiłam i coś tam niby wyszło ale tak blade , że Hej! :/ Jutro na 7 Idę na betę i okaże się... Nie będę rozkminiala tematu :) Myślę że jutro wszystko się wyjaśni. W sumie to nawet nie wiem ile ta beta ma wzrosnąć przez 3 dni...
Agnieva robiłaś test?

Oj ja też. Dzisiaj nawet test odpusciłam, bo przy tak niskiej becie to pewnie by nic nie wyszło. Ale stres mam mega.

Czekamy do jutro i oby bety byly duzo większe niz ostatnio:) ale tez sie bardzo stresuje. Ja nie robilam wiecej testow. Ale na ciaze w ogole sie nie czuje..
Mnie jeszcze chyba cos bierze, jakis katar dzis wiekszy i w ogole czuje sie na przeziebienie.. zrobilam inhalacje, wieczorem jeszcze zrobie, bo tylko to mi pozostalo...
Każdą ciążę zaczynałam od "przeziębienia", dzisiaj też się słabo czuję.

Agnieva robiłaś test?

Oj ja też. Dzisiaj nawet test odpusciłam, bo przy tak niskiej becie to pewnie by nic nie wyszło. Ale stres mam mega.
A ja nie wiem po jaką cholerę te testy robię i tylko mnie to dodatkowo stresuje.
Oczywiście temperatura dzisiaj też słabsza więc w ogóle boję się wyników.

Jutro będzie dzień bety! Czekam razem z Wami!
Ja już nie mogę się doczekać wizyty, stresuje się i analizuje objawy.

Jakie Wy macie objawy? Coś się dzieje u Was?
U mnie full zestaw ale ja tak mam od początku. Dzisiaj 3t5d a mdli mnie od soboty, zapachy denerwują, okropny posmak, ból podbrzusza, na biust uwagi nie zwracałam bo po duphastonie też boki ale dzisiaj to już przesada i słaba jestem, zawroty głowy i ten ciążowy "kac" z zapchanym nosem i bólem głowy ;)

U mnie to się tylko trochę bolą piersi i od czasu do czasu podbrzusze. I nic poza tym.
Ale poprzednie dwie ciążę też były bez większych objawów, no może poza pierwszą gdzie objawem był rozstroj żołądka, myślałam że zatrułam się boczkiem 😂

Już nie róbcie więcej testów bo zglupuejecie :p wiem po sobie robiłam trzy dni pod rząd i sterczalam nad nimi i porównywałam intensywność koloru [emoji85] ale mądry Polak po szkodzie.
Ja we wcześniejszych ciążach zawsze robiłam tylko jeden test a później dwa razy bete i nic więcej, żeby właśnie nie rozkminiac. A teraz żeby zrobić kolejna bete tez mnie korci [emoji85]

U mnie 5t2d i mdłości mam prawie cały dzień. I takie uczucie cały czas jakbym miała pełny żołądek. Nawet jak mi burczy w brzuchu to brzuch odstaje jakbym jadła cały dzień. No i najgorzej się myje żeby bo od razu mam odruchy :/ ochoty jeść nie mam nic.

Już nie róbcie więcej testów bo zglupuejecie :p wiem po sobie robiłam trzy dni pod rząd i sterczalam nad nimi i porównywałam intensywność koloru [emoji85] ale mądry Polak po szkodzie.
Ja we wcześniejszych ciążach zawsze robiłam tylko jeden test a później dwa razy bete i nic więcej, żeby właśnie nie rozkminiac. A teraz żeby zrobić kolejna bete tez mnie korci [emoji85]

U mnie 5t2d i mdłości mam prawie cały dzień. I takie uczucie cały czas jakbym miała pełny żołądek. Nawet jak mi burczy w brzuchu to brzuch odstaje jakbym jadła cały dzień. No i najgorzej się myje żeby bo od razu mam odruchy :/ ochoty jeść nie mam nic.
U mnie też dzisiaj 5t 2d :-D a z objawów najbardziej daje mi się we znaki ciągłe chodzenie do toalety siku. Zrobię a za 10 minut muszę iść znowu ( chyba w niej zamieszkam) nudności od czasu do czasu , pobolewanie w dole brzucha, zaś piersi bolą tylko przy dotyku. Wczoraj czułam się bardzo źle, a dziś bardzo dobrze.

reklama
Do góry