reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Mój nowy rok zaczął się tak. W sobotę dwie kreski poniedziałek beta hcg 54,32. Szczęście. Powiedzieliśmy wszystkim. Już myślałam o wrześniu. Ze przyszłe święta będziemy w 3..
Sylwester spokojny bez tańców skakania, ale poczulam się źle i wróciliśmy do domu. Środa plamienie potem krew. 5.5h czekania na sor w szpitalu ginekologicznym. Badanie szyjka macicy 3 cm i macica ok, widać pecherzyk. 4 +5 tydzień ciąży. Nie damy pani nic jak ma pani stracić to lepiej teraz. Trzeba czekac.

Trzymajcie za nas kciuki. Ja wierzę że moja mini fasolka da radę. Musi. Po prostu musi.
Trzymam mocno kciuki,trzeba myslec pozytywnie i sie nie denerwowac :) :)
Przytulam mocno

reklama
Trzymam kciuki, żeby wszystko było wporzadku. Trzymaj się :*
Mój nowy rok zaczął się tak. W sobotę dwie kreski poniedziałek beta hcg 54,32. Szczęście. Powiedzieliśmy wszystkim. Już myślałam o wrześniu. Ze przyszłe święta będziemy w 3..
Sylwester spokojny bez tańców skakania, ale poczulam się źle i wróciliśmy do domu. Środa plamienie potem krew. 5.5h czekania na sor w szpitalu ginekologicznym. Badanie szyjka macicy 3 cm i macica ok, widać pecherzyk. 4 +5 tydzień ciąży. Nie damy pani nic jak ma pani stracić to lepiej teraz. Trzeba czekac.

Trzymajcie za nas kciuki. Ja wierzę że moja mini fasolka da radę. Musi. Po prostu musi.

Przykro, ze od samego początku masz takie sensacje :( trzymam mocno kciuku, żeby jednak wszystko się poukładało i żeby był wrześniowy dzidziuś! [emoji110][emoji110][emoji110]

Hej Wam. Jestem aktualnie w 5 tygodniu. Dziś w nocy obudził mnie mocny ból brzucha. Do tego zawroty głowy i duszności - musiałam otworzyć okno. Natężenie tego bólu moznaby porównać do okresowego jakie zazwyczaj mam w pierwszych godzinach gdy się pojawia, i trwało może z pol godziny, może więcej - trudno mi określić bo byłam półprzytomna. Jednak żadnych plamień nie było. Kolejna wizytę u ginekolog mam 10-go, ale idę jeszcze do innego 9-go, poniewaz na razie wg. USG widoczny był pęcherzyk bez echa serca.... (4w2d) wizyta była 27 grudnia. Czy Wy tez odczuwacie takie bóle ze potrafią Was obudzić?

A czemu idziesz dzień po dniu do gina? Ja na razie nie mam jakiś większych objawów, delikatne ćmienie w brzuchu pod wieczór i dziś po umyciu zębów chwilowe mdłości

O kurczę co za znieczulica w szpitalu[emoji51] trzymam mocno kciuki! Odpoczywaj. Umówiłaś się do gina? Ja to jestem panikara więc zrobiłabym progesteron z powodu krwawienia i na wizycie pokazała lekarzowi

A czemu idziesz dzień po dniu do gina? Ja na razie nie mam jakiś większych objawów, delikatne ćmienie w brzuchu pod wieczór i dziś po umyciu zębów chwilowe mdłości

O kurczę co za znieczulica w szpitalu[emoji51] trzymam mocno kciuki! Odpoczywaj. Umówiłaś się do gina? Ja to jestem panikara więc zrobiłabym progesteron z powodu krwawienia i na wizycie pokazała lekarzowi
Tak dokładnie tak samo dziś o 7 bylam na beta hcg i progesteron we wtorek mam gina

Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze, Przytulam cieplutko 😘

Hej, chciałam się przywitać, z moich obliczeń fasolka powinna pojawić się na świecie początkiem września. Ale niestety w moim mieście na wizytę u ginekologa czeka się 2 tygodnie więc na potwierdzenie inne niż test ciazowy muszę poczekać. Trzymam za każdą z wrześniowek✊

reklama
Hej, chciałam się przywitać, z moich obliczeń fasolka powinna pojawić się na świecie początkiem września. Ale niestety w moim mieście na wizytę u ginekologa czeka się 2 tygodnie więc na potwierdzenie inne niż test ciazowy muszę poczekać. Trzymam za każdą z wrześniowek✊
Nie masz laboratorium gdzie moglabys zrobić betę?

Do góry