reklama
Aklime
Fanka BB :)
Dla mnie to jeszcze wiecznosc ja to czekam do wynikow dwoch bhcg i do wizyty na ktora musze sie umowic.Ja już 2 nospy od niedzieli wzięłam bo podbrzusze czasem mocno daje o sobie znać. Nie lubię tego ale pamiętam, że w poprzednich ciążach też mi dokuczało..
Oby do 12tc , później będzie troszeczkę spokojniej
Dwa+Trzy
Niby paracetamol ale ja brałam w ostateczności a miałam takie migreny w 2 ciąży, że oczu otworzyć nie mogłam :/Ja rowniez jutro jade na bete. Mozna cos wziasc na bol glowy? Pęka mi od wczoraj...
Dwa+Trzy
Ja już mam stresa przed jutrzejszym wynikiem bo przecież zrobiłam dzisiaj test (10 i 11 ) dla porównania i kreska może o ton ciemniejsza a ten wczorajszy był dużo wyraźniejszy od przedwczorajszego więc już powoli panikuję..Dla mnie to jeszcze wiecznosc ja to czekam do wynikow dwoch bhcg i do wizyty na ktora musze sie umowic.
Aklime
Czekamy do jutro i oby bety byly duzo większe niz ostatnio ale tez sie bardzo stresuje. Ja nie robilam wiecej testow. Ale na ciaze w ogole sie nie czuje..Ja już mam stresa przed jutrzejszym wynikiem bo przecież zrobiłam dzisiaj test (10 i 11 ) dla porównania i kreska może o ton ciemniejsza a ten wczorajszy był dużo wyraźniejszy od przedwczorajszego więc już powoli panikuję..
Mnie jeszcze chyba cos bierze, jakis katar dzis wiekszy i w ogole czuje sie na przeziebienie.. zrobilam inhalacje, wieczorem jeszcze zrobie, bo tylko to mi pozostalo...
Jutro rano powtórzę test a w czwartek betę
Agnieva robiłaś test?
Ja już mam stresa przed jutrzejszym wynikiem
Oj ja też. Dzisiaj nawet test odpusciłam, bo przy tak niskiej becie to pewnie by nic nie wyszło. Ale stres mam mega.
Aklime
Ja jeszcze zadnych ale u mnie dopiero 4 tydz sie zaczalJutro będzie dzień bety! Czekam razem z Wami!
Ja już nie mogę się doczekać wizyty, stresuje się i analizuje objawy.
Jakie Wy macie objawy? Coś się dzieje u Was?
Czasem czuje troche dol brzucha ale to duzo delikatniejsze niz przed @
reklama
U
użytkownik 193
Gość
Ja się wcale na ciąże nie czuje dziś 4tyd3dz może za wcześnie nie pamiętaj kiedy pojawiły się objawy z córką ale w tedy to ja na okrągło spałam i czasem mdlilo . Tylko tyle.Jutro będzie dzień bety! Czekam razem z Wami!
Ja już nie mogę się doczekać wizyty, stresuje się i analizuje objawy.
Jakie Wy macie objawy? Coś się dzieje u Was?
Teraz czasem delikatnie boli brzuch, głowa jakoś inaczej i częściej i dziś wyjątkowo lewy jajnik boli / kłuje. No i standard piersi więc tak od niedzieli bolały bardzo ,od wczoraj wieczora mniej i zas po woli schizuje oczywiście gadam ze beta pewnie mało przyrosnie jutro bo objawy słabsze.