reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Ja już 2 nospy od niedzieli wzięłam bo podbrzusze czasem mocno daje o sobie znać. Nie lubię tego ale pamiętam, że w poprzednich ciążach też mi dokuczało..
Oby do 12tc , później będzie troszeczkę spokojniej ;)

reklama
Ja już 2 nospy od niedzieli wzięłam bo podbrzusze czasem mocno daje o sobie znać. Nie lubię tego ale pamiętam, że w poprzednich ciążach też mi dokuczało..
Oby do 12tc , później będzie troszeczkę spokojniej ;)
Dla mnie to jeszcze wiecznosc :( ja to czekam do wynikow dwoch bhcg i do wizyty na ktora musze sie umowic.

Dla mnie to jeszcze wiecznosc :( ja to czekam do wynikow dwoch bhcg i do wizyty na ktora musze sie umowic.
Ja już mam stresa przed jutrzejszym wynikiem bo przecież zrobiłam dzisiaj test (10 i 11 ;) ) dla porównania i kreska może o ton ciemniejsza a ten wczorajszy był dużo wyraźniejszy od przedwczorajszego więc już powoli panikuję..

Ja już mam stresa przed jutrzejszym wynikiem bo przecież zrobiłam dzisiaj test (10 i 11 ;) ) dla porównania i kreska może o ton ciemniejsza a ten wczorajszy był dużo wyraźniejszy od przedwczorajszego więc już powoli panikuję..
Czekamy do jutro i oby bety byly duzo większe niz ostatnio:) ale tez sie bardzo stresuje. Ja nie robilam wiecej testow. Ale na ciaze w ogole sie nie czuje..
Mnie jeszcze chyba cos bierze, jakis katar dzis wiekszy i w ogole czuje sie na przeziebienie.. zrobilam inhalacje, wieczorem jeszcze zrobie, bo tylko to mi pozostalo...

Jutro będzie dzień bety! Czekam razem z Wami!
Ja już nie mogę się doczekać wizyty, stresuje się i analizuje objawy.

Jakie Wy macie objawy? Coś się dzieje u Was?

Ja jeszcze zadnych ale u mnie dopiero 4 tydz sie zaczal :)
Czasem czuje troche dol brzucha ale to duzo delikatniejsze niz przed @

reklama

Ja się wcale na ciąże nie czuje 😏 dziś 4tyd3dz może za wcześnie 🤔 nie pamiętaj kiedy pojawiły się objawy z córką ale w tedy to ja na okrągło spałam i czasem mdlilo . Tylko tyle.
Teraz czasem delikatnie boli brzuch, głowa jakoś inaczej i częściej i dziś wyjątkowo lewy jajnik boli / kłuje. No i standard piersi 😁🤣 więc tak od niedzieli bolały bardzo ,od wczoraj wieczora mniej i zas po woli schizuje 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ oczywiście gadam ze beta pewnie mało przyrosnie jutro bo objawy słabsze.

Do góry