U
użytkownik 193
Gość
Mamy wizytę w tym samym dniuJa właśnie się umówiłam na 13.01 u mnie to będzie 6t7d tak mi pokazuje apka. Już wtedy chyba wszystko powinno być.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy wizytę w tym samym dniuJa właśnie się umówiłam na 13.01 u mnie to będzie 6t7d tak mi pokazuje apka. Już wtedy chyba wszystko powinno być.
Cześć[emoji4] super beta! Pewnie wskakuj[emoji16] ja bym chciała 14.01 ale tam gdzie chce iść mają urlop do końca tygodnia![emoji849] a Ty kiedy planujesz?
Ja właśnie się umówiłam na 13.01 u mnie to będzie 6t7d tak mi pokazuje apka. Już wtedy chyba wszystko powinno być.
Ja mam PreglifeA z jakiej apki korzystacie?
A z jakiej apki korzystacie?
A z jakiej apki korzystacie?
U mnie też długi czas oczekiwania na NFZ...Ja tez wlascie sniagnelam preglife
A do lekarza dopiero musze sie umowic, unie dopiero 3+5 wiec tak pod koniec stycznia byloby fajnie sie dostac (choc 2 mies sie czeka na wizyte)