reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Kochane a bierzecie juz jakies witaminy typowe w ciazy? Co polecacie? Chce cos zakupic bo na razie koncze rozne z przed ciazy

Mi lekarz polecił femibion lub prenatal uno. Narazie mam femibion 0 wiec pewnie pójdę dalej w to i dalej będę brała femibion 1

Kochane a bierzecie juz jakies witaminy typowe w ciazy? Co polecacie? Chce cos zakupic bo na razie koncze rozne z przed ciazy

Ja biorę tylko kwas foliowy jeszcze od poprzedniej ciąży bo karmię piersią, brałam też od porodu jod ale od 2 tyg nie. Nie wiem czy mogę w ciąży go brać więc odstawię do czasu wizyty

Pozwólcie, że przycupnę na zakończenie roku ;) Ja i moje 2 kreski (3t5d - OM 06.12.19) :laugh2:
Wczorajsza BetaHcg 21.6 a progesteron 27,5 :)
Mamy już dwóch wspaniałych Synów, o Numer3 staraliśmy się od lipca ale cykl wykorzystany właściwie czwarty :)
Mam ogromną nadzieję, że dotrwamy wszystkie do szczęśliwego rozwiązania <3
Termin porodu wychodzi mi na 13.09.2020r. :tak:
Do lekarza idę 14.01. :) Poszłabym później bo jestem okropną Panikarą a wiem, że w 6tc mogę nic konkretnego nie zobaczyć ale tak się umówiłam w listopadzie na kontrolę po włączonym duphastonie i eutyroxie :)

Załączniki

• 20191231_075414(1).jpg
    20191231_075414(1).jpg
    627,4 KB · Wyświetleń: 165
Ostatnia edycja:
Pozwólcie, że przycupnę na zakończenie roku ;) Ja i moje 2 kreski (3t4d) :laugh2:
Wczorajsza BetaHcg 21.6 a progesteron 27,5 :)
Mamy już dwóch wspaniałych Synów, o Numer3 staraliśmy się od lipca ale cykl wykorzystany właściwie czwarty :)
Mam ogromną nadzieję, że dotrwamy wszystkie do szczęśliwego rozwiązania Termin porodu wychodzi mi na 13.09.2020r. :tak:
Do lekarza idę 14.01. :) Poszłabym później bo jestem okropną Panikarą a wiem, że w 6tc mogę nic konkretnego nie zobaczyć ale tak się umówiłam w listopadzie na kontrolę po włączonym duphastonie i eutyroxie :)

Piękne! Gratulacje i witam :) tez mam już dwóch synków :) w jakim Twoi są wieku?

Piękne! Gratulacje i witam :) tez mam już dwóch synków :) w jakim Twoi są wieku?
11 i 5 :D Starszy oszalał ze szczęścia bo tak jak Nas namawiał na brata , tak i teraz się mocno niecierpliwił a że kontakt mamy rewelacyjny to od razu Jemu powiedziałam :)
Młodszy.. Cóż... Absolutnie nie chce rodzeństwa więc na razie nic Jemu nie wspominamy, tym bardziej że jest Malutki <3 no i zaraz by się pochwalił wszystkim dookoła ;)
A jak u Ciebie?

U mnie 7 lat i 15 miesięcy [emoji4] narazie nic nie mówimy chociaż u starszego dziś wzbudziły wątpliwości moje wymioty przy myciu zębów [emoji6] kiefy macie zamiar powiedzieć rodzinom? My ze względu na wcześniejsze problemy narazie się wstrzymujemy chociaż ja bym chciała powiedzieć chociaż rodzicom może po 1 udanej wizycie

reklama
U mnie 7 lat i 15 miesięcy [emoji4] narazie nic nie mówimy chociaż u starszego dziś wzbudziły wątpliwości moje wymioty przy myciu zębów [emoji6] kiefy macie zamiar powiedzieć rodzinom? My ze względu na wcześniejsze problemy narazie się wstrzymujemy chociaż ja bym chciała powiedzieć chociaż rodzicom może po 1 udanej wizycie
O dwóch wcześniejszych ciążach nie wspominałam za szybko, żeby nie zapeszyć a teraz stwierdziłam, że musi być dobrze więc wiedzą już Ci, ktorzy wiedzieli o Naszych staraniach ;) I tak by się dzisiaj dowiedzieli bo niby czemu będę siedzieć przy bezalkoholowych trunkach haha
Część rodziny dowie się pewnie z internetów bo na samą myśl, że będą mi życzyć córki zamiast zdrowego dzieciątka, robi mi się niedobrze ;)

Do góry