reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Cześć[emoji4] super beta! Pewnie wskakuj[emoji16] ja bym chciała 14.01 ale tam gdzie chce iść mają urlop do końca tygodnia![emoji849] a Ty kiedy planujesz?

Jeszcze nie wiem. Zadzwonię jutro do przychodni, ale znając życie to na NFZ wizyta będzie przynajmniej za jakiś miesiąc. A ja trzy miesiące temu miałam poronienie indukowane z powodu pustego jaja, dlatego wolałabym być jak najwcześniej pod opieką lekarza. Lekarka, która chcę żeby prowadziła mi ciążę przyjmuje też prywatnie i chyba się wybiorę do niej w przyszłym tygodniu. Chociaż nie wiem czy to nie za wcześnie, ale chyba będę spokojniejsza.

@Anisa15 wow ale beta! Gratulacje i rozgość się :) może bliźniaki [emoji85]
[/QUOTE]

Dziękuję :) Weź mi nic nie mów, teściowi się ostatnio śniły trzy dziewczynki :D

@Madeine. Czekam z Tobą! Daj znać jak będą!

Oo to dobrze licze ze 3 jesteśmy z wizyta na 13.01?! Będzie się działo!

Ja narazie mam jeszcze Flo po staraniach. Moja Ciąża i Happy Baby. Ale jestem ciekawa czy macie coś fajniejszego :)

Ja tez wlascie sniagnelam preglife
A do lekarza dopiero musze sie umowic, unie dopiero 3+5 wiec tak pod koniec stycznia byloby fajnie sie dostac (choc 2 mies sie czeka na wizyte)

reklama
A z jakiej apki korzystacie?
A z jakiej apki korzystacie?
Ja tez wlascie sniagnelam preglife
A do lekarza dopiero musze sie umowic, unie dopiero 3+5 wiec tak pod koniec stycznia byloby fajnie sie dostac (choc 2 mies sie czeka na wizyte)
U mnie też długi czas oczekiwania na NFZ...
Umówiłam się póki co prywatnie na 17.01. I 4+2tc.
A badania (morfologia, mocz, hcv, hiv itp.) robicie po pierwszej wizycie?

Do góry