reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Halo u mnie dziś popołudniu negatyw. Z ciąży raczej będą nici. Tetsy mnie oszukaly. Ale @ nadal brak. Jutro zeobieostatni już test. Jak będzie negatyw to będzie % Sylwester. Będę zapisać smutki [emoji25]
Trzymam jednak kciuki , zeby @ nie przyszła , mam nadzieje ze zrobisz bete i wyjdzie pozytywnie [emoji4][emoji4][emoji110][emoji110]

reklama
A jaka jest norma dla kobiet w ciąży? Też robiłam dziś tsh ale jeszcze nie mam wyniku. Jaki wychodzi Ci termin porodu wg ostaniej @? Ile wyszedł Ci progesteron?
Najbezpieczniej jeśli tsh jest poniżej 2, progresteron 18,650 trochę mnie martwi ze za niski ale jutro mam wizytę to wszystkiego się dowiem :) Jeśli chodzi o termin to wydaje mi się, ze wypada na początek września.

@Aklime gratulacje! Witaj i rozgośc się:)

@Patupatu tak mi przykro :( trzymaj się kochana i mam nadzieje, ze już niedługo będziesz mama [emoji110]

@lenka_8989 [emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060] cudownie! Pięknie! Gratuluje! Odetchnij :)

@Dżasta :) bardzo mi przykro! tobie zycze szybkiej ciazy!

@Verona26 No to ciekawe co u Ciebie się dzieje! Daj znać! Teraz widzę test hmmm coś jest. Ja przez ostatni rok narobiłam się testów masę i niestety czasami wychodził mi taki cień cienia cienia :( ale zrobiłabym bete ona prawdę powie bo tak dostaniesz porządnie na głowę

@Clo przykro mi :( trzymaj się!

@natson4991 piękny przyrost gratulacje! Najlepiej z tsh to idz do swojego endo, ale może być tak ze podwyższy Ci dawkę

@Anisa15 wow ale beta! Gratulacje i rozgosc się :) może bliźniaki [emoji85]
Dziekuje kochana [emoji4][emoji4] mam nadzieje , ze takowa niedługo sie trafi [emoji848]
Tobie spokojnej i zdrowej ciąży [emoji847]

Kiedy wybieracie sie do lekarza? Nie chce isc za wczesnie. Chcialabym zeby bylo widac juz zarodek a najlepiej serduszko. Tylko nie mam 100% kiedy byla owulacja. Jak to obliczyc? [emoji33][emoji33]

reklama
Do góry