reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Niestety do was nie dołączę a taka mialam nadzieję;( Okresu brak, piersi bola, sluz bialy jest a wynik bety ujemny :( zalamka... Bez sensu to wszystko

Czyli jesteś już pod kontrolą lekarza?
Narazie smsowa 😉 ale ja mam super lekarza ,dostępnego pod telefonem 24h na dobę. Wizyta 13 stycznia. Ale już napisał że jak by co kolwiek złego się działo to natychmiast mam dawać znać.
Jak beta ładnie wzrośnie do 2 stycznia to już więcej nie powtarzać.

Mam na jutro rano 10. Dajcie spokój, tyle nerwów. Zrobiłam zdjęcie bo myślałam że mam jakieś omamy. Więc zrobiłam kontrast w telefonie A tu takie coś mi się pojawiło. Już nie wiem czy wkrecam sobie czy jak... Ale ten test z rana z piątku do dziś mam i cały czas widać 2 kreske [emoji4]
Te testy po południu to do śmietnika się nadają na naszym etapie! Zrób rano i to ten czuły
20191230_163429.jpeg

Narazie smsowa [emoji6] ale ja mam super lekarza ,dostępnego pod telefonem 24h na dobę. Wizyta 13 stycznia. Ale już napisał że jak by co kolwiek złego się działo to natychmiast mam dawać znać.
Jak beta ładnie wzrośnie do 2 stycznia to już więcej nie powtarzać.

Ale fajnie:) idziemy równo, już nie chciałam wczoraj pisać, że będziesz miała betę podobną do mnie bo jeszcze by była dużo mniejsza i by była panika;) ja miałam w tych samych dniach owu co Ty pomimo, że okres dużo wcześniej

reklama
Moja Beta z dzisiaj : 1110,0 [emoji1] martwi mnie trochę Tsh bo mi urosło z 2,100 na 2,140 a cały czas biorę euthyrox, chyba będę
Musiała zwiększyć dawkę.

A jaka jest norma dla kobiet w ciąży? Też robiłam dziś tsh ale jeszcze nie mam wyniku. Jaki wychodzi Ci termin porodu wg ostaniej @? Ile wyszedł Ci progesteron?

Do góry