reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

W tym problem że u mnie w mieście pobierają tylko od 8-9. Jeżeli chciałabym zrobić w godz do 11 to niestety musiałabym jechać do większego miasta więc raczej opcja z usuwaniem się nie wchodzi w grę [emoji25]

A może przy szpitalu? Tam są dłużej otwarte punkty.

Dziewczyny skąd w ogóle jesteście?
Ja z Gdyni :)

reklama
Wczoraj już dzwoniłam do szpitala bo chciałam pójechac. Niestety tylko pobierają od pn-pt od 7-11 i w soboty 8-11 także lipa totalna.
Ja kujawsko-pomorskie, mała miejscowość [emoji4]
A może przy szpitalu? Tam są dłużej otwarte punkty.

Dziewczyny skąd w ogóle jesteście?
Ja z Gdyni :)

Ja dopiero wróciłam z pobrania, w poniedziałki zawsze kolejka ogromna i jeszcze kłótnie. Młoda dziewczyna chciała się wcisnąć to ją jakiś pan zjechał od góry do dołu [emoji85] no ale miał rację. Ja jeszcze z M i dzieckiem, a ona nam się wciska i udaje głupią bo „jej nikt nie zwrócił uwagi” a potem nagle bo ona nie ma czasu...[emoji58]

Ja warmińsko-mazurskie ale nie chce Wam tu robić sztucznego tłumu, bo coś czuje ze nic z tego... juz mam podbarwiony śluz i brzuch mnie boli , wiec czuje ze sie dziś @ rozkręci [emoji37]

reklama
Do góry