reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Ja się żegnam bo @ się rokrecila [emoji2320][emoji2320]
Życzę Wam wszystkim wysokich bet, nudnych, bezobjawowych 8-9 mięsiecy i szybkich rozwiązań [emoji846][emoji846]

Halo u mnie dziś popołudniu negatyw. Z ciąży raczej będą nici. Tetsy mnie oszukaly. Ale @ nadal brak. Jutro zeobieostatni już test. Jak będzie negatyw to będzie % Sylwester. Będę zapisać smutki [emoji25]
Ja się żegnam bo @ się rokrecila [emoji2320][emoji2320]
Życzę Wam wszystkim wysokich bet, nudnych, bezobjawowych 8-9 mięsiecy i szybkich rozwiązań [emoji846][emoji846]

Ja dostanę na głowę przysięgam. Zrobiłam zdjęcia tego testu po wykonaniu. Dodałam do zdjęcia kontrast i co. I znów ta cholerna kreska tam jest! Mnie naprawdę odwiozę do psychika![emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] widzicie to czy ja już na serio nadaje się do leczenia? [emoji33][emoji23]
20191230_170157.jpeg

Ja dostanę na głowę przysięgam. Zrobiłam zdjęcia tego testu po wykonaniu. Dodałam do zdjęcia kontrast i co. I znów ta cholerna kreska tam jest! Mnie naprawdę odwiozę do psychika![emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] widzicie to czy ja już na serio nadaje się do leczenia? [emoji33][emoji23]Zobacz załącznik 1062309

Pewnie, że widać! Robiłaś rano test?

Moje cykle to loteria po odstawieniu anty, byly dlugie i bezowulacyjne ale przez duphaston bardzo sie skrocily, teraz mialam owulacje juz w 8dc
No to szybka owu jak u mnie 😉😉😉
Super! Niepotrzebnie się martwiłaś[emoji4]
Ja tak mam 🤣😉 jeszcze wam pomaruudze bo mam powtórzyć bete jutroi 2 stycznia. Jedli będzie ok to już nie powtarzać. Pierwsza wersja był A 10 i 12 stycznia beta ale zmienił na jutro

reklama
Do góry