reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Ooo to jesteśmy na równi z OM. Tylko u mnie pewnie ciąża jakiś tydzień młodsza. Testy KIRY wyszły pozytywne? I kreski były grube? Bo tym moim to ja słabo jakoś wierzę [emoji4] Myślę że te kreska powinny być już bardziej widoczne [emoji4]

Pierwszy test robiłam 10 dni po owu czyli tak jak Ty i też była blada krecha, drugi test robiłam 14 dni po owu i kreska już dobrze widoczna.

Ale super gratulacje!! No nietsety te moje kreski zbyt pewne nie są. Dlatego bardzo ostrożnie do nich podchodze [emoji4] Mam nadzieję że beta nie wykaże braku ciąży, bo wtedy się podlamie [emoji25][emoji2356]

To niemożliwe, test wykrywa ciąże tj u Ciebie kiedy w moczu jest minimum 10 jednostek bety, a z krwi do moczu przechodzi mała ilość bety czyli beta z krwi wyjdzie na pewno większa. Uwierz jesteś w ciąży;)

reklama
Ja już zaczynam swirowac że to tylko moja wyobraźnia że pewnie sobie wkrecam, ale jak ktoś je widzi oprócz mnie to Pewnie tam są [emoji4]

Heh trochę mnie podniosła na duchu bo ja już fiksuje [emoji16] Jakoś nie wierzę że tak od razu się mogło udać [emoji4] Ja robiłam z czułością 10 to wychodziły właśnie takie delikatne cienie A jak zrobiłam 20 wczoraj wieczorem to nie było niestety nic...
I to mnie trochę podlamalo, a dzisiejszy test ten czarno biały, myślę że dziś 12 dpo.
Tylko że od wczoraj brzuch boli.
Pierwszy test robiłam 10 dni po owu czyli tak jak Ty i też była blada krecha, drugi test robiłam 14 dni po owu i kreska już dobrze widoczna.

To niemożliwe, test wykrywa ciąże tj u Ciebie kiedy w moczu jest minimum 10 jednostek bety, a z krwi do moczu przechodzi mała ilość bety czyli beta z krwi wyjdzie na pewno większa. Uwierz jesteś w ciąży;)

Szału nie ma z tymi krechami Ale coś przebija. Okaże się jak zrobię bete czy z Wami zostanę czy będę zmuszona was opuścić [emoji58] (oby nie)

A na wysoka bete nie liczę skoro testy takie slabe
Czasami sie zdarza , ze słabe kreski a beta wysoka albo w ogóle testy nie pokazują a na becie wychodzi , także różnie moze byc ... te testy tez niektóre o kant dooopy rozbić [emoji85][emoji85]
Trzymam kciuki , zeby beta była wysoka i żebyś była wrześniowa Mamą [emoji110][emoji110]

Dzięki kochana za słowa otuchy! [emoji4] Mam tylko nadzieję że znajdę jutro jakieś laboratorium gdzie pobiora mi krew po południu bo w większości do godz 11[emoji57]
Czasami sie zdarza , ze słabe kreski a beta wysoka albo w ogóle testy nie pokazują a na becie wychodzi , także różnie moze byc ... te testy tez niektóre o kant dooopy rozbić [emoji85][emoji85]
Trzymam kciuki , zeby beta była wysoka i żebyś była wrześniowa Mamą [emoji110][emoji110]

Dzięki kochana za słowa otuchy! [emoji4] Mam tylko nadzieję że znajdę jutro jakieś laboratorium gdzie pobiora mi krew po południu bo w większości do godz 11[emoji57]
Nie ma za co kochana :)
Ja na wiosne jak mi lekarka dala skierownie do szpitala to spanikowalam I kolezanka zabrala mnie na bete czy to bylo poronienie to wlasnie popoludniu wziela mnie do labolatorium i normalnie nas przyjęły i pobraly krew [emoji4] na szczęście beta wyszła wtedy 0 czyli po prostu mialam śluzówke pogrubiona i @ przyszła 2 tyg później i tydzień plamienia był i tydzień normalnego okresu [emoji37]

Właśnie teraz mąż mk mówił że sprawdzał i wszystkie laboratoria w mieście pobierają krew do 11 tylko. Nie wiem czy dam radę jutro to załatwić. Ahhh szlag mnie trafia już z tej niepewności [emoji35]
Nie ma za co kochana :)
Ja na wiosne jak mi lekarka dala skierownie do szpitala to spanikowalam I kolezanka zabrala mnie na bete czy to bylo poronienie to wlasnie popoludniu wziela mnie do labolatorium i normalnie nas przyjęły i pobraly krew [emoji4] na szczęście beta wyszła wtedy 0 czyli po prostu mialam śluzówke pogrubiona i @ przyszła 2 tyg później i tydzień plamienia był i tydzień normalnego okresu [emoji37]

Właśnie teraz mąż mk mówił że sprawdzał i wszystkie laboratoria w mieście pobierają krew do 11 tylko. Nie wiem czy dam radę jutro to załatwić. Ahhh szlag mnie trafia już z tej niepewności [emoji35]
Kurczę, no wlasnie a nie mogłabyś sie urwać z pracy albo później do niej pójść ??

reklama
Do góry