reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Hej [emoji4] Nie wiem czy nieśmiało już mogę do Was dołączyć, jutro postaram się zrobić bete. W piątek wyszła mi bardzo blada kreska dosłownie cień, i dziś robiłam kolejny i znów cień Ale pojawił się od razu, teraz zaciemnial do bladziocha [emoji16] Ostatni okres miałam 20.11 e owulacja była najprawdopodobniej w 27 dc (opóźniona prze antybiotyk w listopadzie) [emoji4] Dołączam do wglądu moje cienie i bladziochy [emoji16]
Ps. Ostatnie zdjęcie czarno białe bo lepiej widać, a test po czasie zabarwil pole na różowo i nie chce się uchwycić kreska [emoji4]Zobacz załącznik 1062002Zobacz załącznik 1062003Zobacz załącznik 1062004

Verona witaj! Gratulacje! Krechy są, a cykl mocno rozjechany wiec pewnie będą dopiero coraz ciemniejsze :)

reklama
No cykl się przejechał przez 3 antybiotyki które brałam na przełomie listopada i grudnia. Pierwotnie myślałam że płodne miałam w 16 dc bo miałam bóle owulacyjne Ale później w 27 dc miałam takie ilości plodnego śluzu że od razu męża nagonilam do roboty no i chyba się udało [emoji16] Staram się jeszcze nie nakręcac bo to nic pewnego Ale w głębi serca już bardzo się cieszę [emoji173][emoji16]
Verona witaj! Gratulacje! Krechy są, a cykl mocno rozjechany wiec pewnie będą dopiero coraz ciemniejsze :)

Hej [emoji4] Nie wiem czy nieśmiało już mogę do Was dołączyć, jutro postaram się zrobić bete. W piątek wyszła mi bardzo blada kreska dosłownie cień, i dziś robiłam kolejny i znów cień Ale pojawił się od razu, teraz zaciemnial do bladziocha [emoji16] Ostatni okres miałam 20.11 e owulacja była najprawdopodobniej w 27 dc (opóźniona prze antybiotyk w listopadzie) [emoji4] Dołączam do wglądu moje cienie i bladziochy [emoji16]
Ps. Ostatnie zdjęcie czarno białe bo lepiej widać, a test po czasie zabarwil pole na różowo i nie chce się uchwycić kreska [emoji4]Zobacz załącznik 1062002Zobacz załącznik 1062003Zobacz załącznik 1062004
Cos tam jest [emoji4][emoji4]
Gratuluję i życzę wysokiej bety [emoji3]

Szału nie ma z tymi krechami Ale coś przebija. Okaże się jak zrobię bete czy z Wami zostanę czy będę zmuszona was opuścić [emoji58] (oby nie)

A na wysoka bete nie liczę skoro testy takie slabe
Cos tam jest [emoji4][emoji4]
Gratuluję i życzę wysokiej bety [emoji3]

Ostatnia edycja:

Cześć! Jak dla mnie ewidentnie testy pozytywne, nawet jasna linia oznacza ciążę[emoji4] też miałam ostatni okres 20.11 i późną owulację ale w 22dc. Betę robiłam w piątek i miałam 227, jutro powtórka.

Ooo to jesteśmy na równi z OM. Tylko u mnie pewnie ciąża jakiś tydzień młodsza. Testy KIRY wyszły pozytywne? I kreski były grube? Bo tym moim to ja słabo jakoś wierzę [emoji4] Myślę że te kreska powinny być już bardziej widoczne [emoji4]
Cześć! Jak dla mnie ewidentnie testy pozytywne, nawet jasna linia oznacza ciążę[emoji4] też miałam ostatni okres 20.11 i późną owulację ale w 22dc. Betę robiłam w piątek i miałam 227, jutro powtórka.

Ooo to jesteśmy na równi z OM. Tylko u mnie pewnie ciąża jakiś tydzień młodsza. Testy KIRY wyszły pozytywne? I kreski były grube? Bo tym moim to ja słabo jakoś wierzę [emoji4] Myślę że te kreska powinny być już bardziej widoczne [emoji4]
Hej. Gratulacje :)
Moja kreska była bardziej widoczna niż twoja, Beta z 24.12 103,8 27,12 323,2 a ja w dalszym ciągu nie wierze. Jutro znowu Beta, we wtorek wizyta u lekarza i chyba uwierzę dopiero jak zobaczę 😂

Ale super gratulacje!! No nietsety te moje kreski zbyt pewne nie są. Dlatego bardzo ostrożnie do nich podchodze [emoji4] Mam nadzieję że beta nie wykaże braku ciąży, bo wtedy się podlamie [emoji25][emoji2356]
Hej. Gratulacje :)
Moja kreska była bardziej widoczna niż twoja, Beta z 24.12 103,8 27,12 323,2 a ja w dalszym ciągu nie wierze. Jutro znowu Beta, we wtorek wizyta u lekarza i chyba uwierzę dopiero jak zobaczę [emoji23]

reklama
Do góry