reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Ooo to jesteśmy na równi z OM. Tylko u mnie pewnie ciąża jakiś tydzień młodsza. Testy KIRY wyszły pozytywne? I kreski były grube? Bo tym moim to ja słabo jakoś wierzę [emoji4] Myślę że te kreska powinny być już bardziej widoczne [emoji4]

Pierwszy test robiłam 10 dni po owu czyli tak jak Ty i też była blada krecha, drugi test robiłam 14 dni po owu i kreska już dobrze widoczna.

Ale super gratulacje!! No nietsety te moje kreski zbyt pewne nie są. Dlatego bardzo ostrożnie do nich podchodze [emoji4] Mam nadzieję że beta nie wykaże braku ciąży, bo wtedy się podlamie [emoji25][emoji2356]

To niemożliwe, test wykrywa ciąże tj u Ciebie kiedy w moczu jest minimum 10 jednostek bety, a z krwi do moczu przechodzi mała ilość bety czyli beta z krwi wyjdzie na pewno większa. Uwierz jesteś w ciąży;)

reklama
Ja już zaczynam swirowac że to tylko moja wyobraźnia że pewnie sobie wkrecam, ale jak ktoś je widzi oprócz mnie to Pewnie tam są [emoji4]

Heh trochę mnie podniosła na duchu bo ja już fiksuje [emoji16] Jakoś nie wierzę że tak od razu się mogło udać [emoji4] Ja robiłam z czułością 10 to wychodziły właśnie takie delikatne cienie A jak zrobiłam 20 wczoraj wieczorem to nie było niestety nic...
I to mnie trochę podlamalo, a dzisiejszy test ten czarno biały, myślę że dziś 12 dpo.
Tylko że od wczoraj brzuch boli.
Pierwszy test robiłam 10 dni po owu czyli tak jak Ty i też była blada krecha, drugi test robiłam 14 dni po owu i kreska już dobrze widoczna.

To niemożliwe, test wykrywa ciąże tj u Ciebie kiedy w moczu jest minimum 10 jednostek bety, a z krwi do moczu przechodzi mała ilość bety czyli beta z krwi wyjdzie na pewno większa. Uwierz jesteś w ciąży;)

Szału nie ma z tymi krechami Ale coś przebija. Okaże się jak zrobię bete czy z Wami zostanę czy będę zmuszona was opuścić [emoji58] (oby nie)

A na wysoka bete nie liczę skoro testy takie slabe
Czasami sie zdarza , ze słabe kreski a beta wysoka albo w ogóle testy nie pokazują a na becie wychodzi , także różnie moze byc ... te testy tez niektóre o kant dooopy rozbić [emoji85][emoji85]
Trzymam kciuki , zeby beta była wysoka i żebyś była wrześniowa Mamą [emoji110][emoji110]

Dzięki kochana za słowa otuchy! [emoji4] Mam tylko nadzieję że znajdę jutro jakieś laboratorium gdzie pobiora mi krew po południu bo w większości do godz 11[emoji57]
Czasami sie zdarza , ze słabe kreski a beta wysoka albo w ogóle testy nie pokazują a na becie wychodzi , także różnie moze byc ... te testy tez niektóre o kant dooopy rozbić [emoji85][emoji85]
Trzymam kciuki , zeby beta była wysoka i żebyś była wrześniowa Mamą [emoji110][emoji110]

Dzięki kochana za słowa otuchy! [emoji4] Mam tylko nadzieję że znajdę jutro jakieś laboratorium gdzie pobiora mi krew po południu bo w większości do godz 11[emoji57]
Nie ma za co kochana :)
Ja na wiosne jak mi lekarka dala skierownie do szpitala to spanikowalam I kolezanka zabrala mnie na bete czy to bylo poronienie to wlasnie popoludniu wziela mnie do labolatorium i normalnie nas przyjęły i pobraly krew [emoji4] na szczęście beta wyszła wtedy 0 czyli po prostu mialam śluzówke pogrubiona i @ przyszła 2 tyg później i tydzień plamienia był i tydzień normalnego okresu [emoji37]

Właśnie teraz mąż mk mówił że sprawdzał i wszystkie laboratoria w mieście pobierają krew do 11 tylko. Nie wiem czy dam radę jutro to załatwić. Ahhh szlag mnie trafia już z tej niepewności [emoji35]
Nie ma za co kochana :)
Ja na wiosne jak mi lekarka dala skierownie do szpitala to spanikowalam I kolezanka zabrala mnie na bete czy to bylo poronienie to wlasnie popoludniu wziela mnie do labolatorium i normalnie nas przyjęły i pobraly krew [emoji4] na szczęście beta wyszła wtedy 0 czyli po prostu mialam śluzówke pogrubiona i @ przyszła 2 tyg później i tydzień plamienia był i tydzień normalnego okresu [emoji37]

Właśnie teraz mąż mk mówił że sprawdzał i wszystkie laboratoria w mieście pobierają krew do 11 tylko. Nie wiem czy dam radę jutro to załatwić. Ahhh szlag mnie trafia już z tej niepewności [emoji35]
Kurczę, no wlasnie a nie mogłabyś sie urwać z pracy albo później do niej pójść ??

reklama
Do góry