reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny jak się czujecie?

@lenka_8989 chciałam Ci dać znać ze od wxzoraj tez nie bolą mnie piersi a bolały ;)
Hihi dziękuję, że o mnie pamiętasz 😘😊😉😉😉

Ja mam manie macania 🤣🤣 m wmawia ,że sa większe, ale i tak mu nie wierzę, bo on powie wszystko żeby mnie uspokoić. Dziś zaczął tak bardziej pobolewac brzuch jak na @ . A tak to wszelkich innych objawów brak. Z niecierpliwością czekam na jutrzejszy dzień. Po 8ej beta. Wyniki przy szczęściu ok 16 a jeśli nie to dopiero ok 19.

Juteo się wszystko okaże :)
A to macanie to całkiem normalne [emoji23] ja robię to samo, każde zaklucie w brzuchu tez ju alarm ;) najgorsze to, ze przez cała ciąża są takie powody do zmartwień. Najpierw kreski, później beta, później serducho, później usg w 11-13 tyg itd itd

Będzie dobrze :) dziś juz zaraz wieczor i za chwile idziesz na badanie :)

Juteo się wszystko okaże :)
A to macanie to całkiem normalne [emoji23] ja robię to samo, każde zaklucie w brzuchu tez ju alarm ;) najgorsze to, ze przez cała ciąża są takie powody do zmartwień. Najpierw kreski, później beta, później serducho, później usg w 11-13 tyg itd itd

Będzie dobrze :) dziś juz zaraz wieczor i za chwile idziesz na badanie :)
Ja z córką w ciąży bałam się o każdy dzień, cieszyłam się dopiero 30 wrzesnia jak przyszła na świat, A ze miałam z nią w ciąży termin porodu dokładnie taki sam jak z pierwsza stracona ciąża w 16tc to nie muszę mówić co się działo do tego 16tyg .... Ale niestety od tego czasu doszły jeszcze 2 stracone ciaze stąd tyle obaw . Ja wiem ,że wam tutaj marudzę ale taki strach jest czasem nie do przewalczenia.

Ja z córką w ciąży bałam się o każdy dzień, cieszyłam się dopiero 30 wrzesnia jak przyszła na świat, A ze miałam z nią w ciąży termin porodu dokładnie taki sam jak z pierwsza stracona ciąża w 16tc to nie muszę mówić co się działo do tego 16tyg .... Ale niestety od tego czasu doszły jeszcze 2 stracone ciaze stąd tyle obaw . Ja wiem ,że wam tutaj marudzę ale taki strach jest czasem nie do przewalczenia.

Ja Ciebie roxumiem, za mna dwie stracone ciąże w tym jedna w 20 tyg. Takze tez jeszcze chwila zanim będę spokojna. Będzie dobrze inaczej być nie może. Ja to sobie cały czas powtarzam i to chyba jedyna metoda.

Hej [emoji4] Nie wiem czy nieśmiało już mogę do Was dołączyć, jutro postaram się zrobić bete. W piątek wyszła mi bardzo blada kreska dosłownie cień, i dziś robiłam kolejny i znów cień Ale pojawił się od razu, teraz zaciemnial do bladziocha [emoji16] Ostatni okres miałam 20.11 e owulacja była najprawdopodobniej w 27 dc (opóźniona prze antybiotyk w listopadzie) [emoji4] Dołączam do wglądu moje cienie i bladziochy [emoji16]
Ps. Ostatnie zdjęcie czarno białe bo lepiej widać, a test po czasie zabarwil pole na różowo i nie chce się uchwycić kreska [emoji4]
20191227_195845.jpeg
20191229_124258.jpeg
20191229_185338.jpeg

Hej [emoji4] Nie wiem czy nieśmiało już mogę do Was dołączyć, jutro postaram się zrobić bete. W piątek wyszła mi bardzo blada kreska dosłownie cień, i dziś robiłam kolejny i znów cień Ale pojawił się od razu, teraz zaciemnial do bladziocha [emoji16] Ostatni okres miałam 20.11 e owulacja była najprawdopodobniej w 27 dc (opóźniona prze antybiotyk w listopadzie) [emoji4] Dołączam do wglądu moje cienie i bladziochy [emoji16]
Ps. Ostatnie zdjęcie czarno białe bo lepiej widać, a test po czasie zabarwil pole na różowo i nie chce się uchwycić kreska [emoji4]Zobacz załącznik 1062002Zobacz załącznik 1062003Zobacz załącznik 1062004
Witaj 😊😊😊Krechy są !😊😊😊 U mnie też były cienkie A beta wyszła pozytywna, więc będzie dobrze !

Myślę że jeszcze wcześnie przez mój rozregulowany cykl. Dziś już mam 40 dc. Mam nadzieję że uda mi się jutro z tą beta, będzie super prezent na nowy rok [emoji4]
Witaj [emoji4][emoji4][emoji4]Krechy są ![emoji4][emoji4][emoji4] U mnie też były cienkie A beta wyszła pozytywna, więc będzie dobrze !

reklama
Do góry