reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny jak się czujecie?

@lenka_8989 chciałam Ci dać znać ze od wxzoraj tez nie bolą mnie piersi a bolały ;)
Hihi dziękuję, że o mnie pamiętasz 😘😊😉😉😉

Ja mam manie macania 🤣🤣 m wmawia ,że sa większe, ale i tak mu nie wierzę, bo on powie wszystko żeby mnie uspokoić. Dziś zaczął tak bardziej pobolewac brzuch jak na @ . A tak to wszelkich innych objawów brak. Z niecierpliwością czekam na jutrzejszy dzień. Po 8ej beta. Wyniki przy szczęściu ok 16 a jeśli nie to dopiero ok 19.

Juteo się wszystko okaże :)
A to macanie to całkiem normalne [emoji23] ja robię to samo, każde zaklucie w brzuchu tez ju alarm ;) najgorsze to, ze przez cała ciąża są takie powody do zmartwień. Najpierw kreski, później beta, później serducho, później usg w 11-13 tyg itd itd

Będzie dobrze :) dziś juz zaraz wieczor i za chwile idziesz na badanie :)

Juteo się wszystko okaże :)
A to macanie to całkiem normalne [emoji23] ja robię to samo, każde zaklucie w brzuchu tez ju alarm ;) najgorsze to, ze przez cała ciąża są takie powody do zmartwień. Najpierw kreski, później beta, później serducho, później usg w 11-13 tyg itd itd

Będzie dobrze :) dziś juz zaraz wieczor i za chwile idziesz na badanie :)
Ja z córką w ciąży bałam się o każdy dzień, cieszyłam się dopiero 30 wrzesnia jak przyszła na świat, A ze miałam z nią w ciąży termin porodu dokładnie taki sam jak z pierwsza stracona ciąża w 16tc to nie muszę mówić co się działo do tego 16tyg .... Ale niestety od tego czasu doszły jeszcze 2 stracone ciaze stąd tyle obaw . Ja wiem ,że wam tutaj marudzę ale taki strach jest czasem nie do przewalczenia.

Ja z córką w ciąży bałam się o każdy dzień, cieszyłam się dopiero 30 wrzesnia jak przyszła na świat, A ze miałam z nią w ciąży termin porodu dokładnie taki sam jak z pierwsza stracona ciąża w 16tc to nie muszę mówić co się działo do tego 16tyg .... Ale niestety od tego czasu doszły jeszcze 2 stracone ciaze stąd tyle obaw . Ja wiem ,że wam tutaj marudzę ale taki strach jest czasem nie do przewalczenia.

Ja Ciebie roxumiem, za mna dwie stracone ciąże w tym jedna w 20 tyg. Takze tez jeszcze chwila zanim będę spokojna. Będzie dobrze inaczej być nie może. Ja to sobie cały czas powtarzam i to chyba jedyna metoda.

Hej [emoji4] Nie wiem czy nieśmiało już mogę do Was dołączyć, jutro postaram się zrobić bete. W piątek wyszła mi bardzo blada kreska dosłownie cień, i dziś robiłam kolejny i znów cień Ale pojawił się od razu, teraz zaciemnial do bladziocha [emoji16] Ostatni okres miałam 20.11 e owulacja była najprawdopodobniej w 27 dc (opóźniona prze antybiotyk w listopadzie) [emoji4] Dołączam do wglądu moje cienie i bladziochy [emoji16]
Ps. Ostatnie zdjęcie czarno białe bo lepiej widać, a test po czasie zabarwil pole na różowo i nie chce się uchwycić kreska [emoji4]
20191227_195845.jpeg
20191229_124258.jpeg
20191229_185338.jpeg

Hej [emoji4] Nie wiem czy nieśmiało już mogę do Was dołączyć, jutro postaram się zrobić bete. W piątek wyszła mi bardzo blada kreska dosłownie cień, i dziś robiłam kolejny i znów cień Ale pojawił się od razu, teraz zaciemnial do bladziocha [emoji16] Ostatni okres miałam 20.11 e owulacja była najprawdopodobniej w 27 dc (opóźniona prze antybiotyk w listopadzie) [emoji4] Dołączam do wglądu moje cienie i bladziochy [emoji16]
Ps. Ostatnie zdjęcie czarno białe bo lepiej widać, a test po czasie zabarwil pole na różowo i nie chce się uchwycić kreska [emoji4]Zobacz załącznik 1062002Zobacz załącznik 1062003Zobacz załącznik 1062004
Witaj 😊😊😊Krechy są !😊😊😊 U mnie też były cienkie A beta wyszła pozytywna, więc będzie dobrze !

Myślę że jeszcze wcześnie przez mój rozregulowany cykl. Dziś już mam 40 dc. Mam nadzieję że uda mi się jutro z tą beta, będzie super prezent na nowy rok [emoji4]
Witaj [emoji4][emoji4][emoji4]Krechy są ![emoji4][emoji4][emoji4] U mnie też były cienkie A beta wyszła pozytywna, więc będzie dobrze !

reklama
Do góry