reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Hej [emoji4] Nie wiem czy nieśmiało już mogę do Was dołączyć, jutro postaram się zrobić bete. W piątek wyszła mi bardzo blada kreska dosłownie cień, i dziś robiłam kolejny i znów cień Ale pojawił się od razu, teraz zaciemnial do bladziocha [emoji16] Ostatni okres miałam 20.11 e owulacja była najprawdopodobniej w 27 dc (opóźniona prze antybiotyk w listopadzie) [emoji4] Dołączam do wglądu moje cienie i bladziochy [emoji16]
Ps. Ostatnie zdjęcie czarno białe bo lepiej widać, a test po czasie zabarwil pole na różowo i nie chce się uchwycić kreska [emoji4]Zobacz załącznik 1062002Zobacz załącznik 1062003Zobacz załącznik 1062004

Verona witaj! Gratulacje! Krechy są, a cykl mocno rozjechany wiec pewnie będą dopiero coraz ciemniejsze :)

reklama
No cykl się przejechał przez 3 antybiotyki które brałam na przełomie listopada i grudnia. Pierwotnie myślałam że płodne miałam w 16 dc bo miałam bóle owulacyjne Ale później w 27 dc miałam takie ilości plodnego śluzu że od razu męża nagonilam do roboty no i chyba się udało [emoji16] Staram się jeszcze nie nakręcac bo to nic pewnego Ale w głębi serca już bardzo się cieszę [emoji173][emoji16]
Verona witaj! Gratulacje! Krechy są, a cykl mocno rozjechany wiec pewnie będą dopiero coraz ciemniejsze :)

Hej [emoji4] Nie wiem czy nieśmiało już mogę do Was dołączyć, jutro postaram się zrobić bete. W piątek wyszła mi bardzo blada kreska dosłownie cień, i dziś robiłam kolejny i znów cień Ale pojawił się od razu, teraz zaciemnial do bladziocha [emoji16] Ostatni okres miałam 20.11 e owulacja była najprawdopodobniej w 27 dc (opóźniona prze antybiotyk w listopadzie) [emoji4] Dołączam do wglądu moje cienie i bladziochy [emoji16]
Ps. Ostatnie zdjęcie czarno białe bo lepiej widać, a test po czasie zabarwil pole na różowo i nie chce się uchwycić kreska [emoji4]Zobacz załącznik 1062002Zobacz załącznik 1062003Zobacz załącznik 1062004
Cos tam jest [emoji4][emoji4]
Gratuluję i życzę wysokiej bety [emoji3]

Szału nie ma z tymi krechami Ale coś przebija. Okaże się jak zrobię bete czy z Wami zostanę czy będę zmuszona was opuścić [emoji58] (oby nie)

A na wysoka bete nie liczę skoro testy takie slabe
Cos tam jest [emoji4][emoji4]
Gratuluję i życzę wysokiej bety [emoji3]

Ostatnia edycja:

Cześć! Jak dla mnie ewidentnie testy pozytywne, nawet jasna linia oznacza ciążę[emoji4] też miałam ostatni okres 20.11 i późną owulację ale w 22dc. Betę robiłam w piątek i miałam 227, jutro powtórka.

Ooo to jesteśmy na równi z OM. Tylko u mnie pewnie ciąża jakiś tydzień młodsza. Testy KIRY wyszły pozytywne? I kreski były grube? Bo tym moim to ja słabo jakoś wierzę [emoji4] Myślę że te kreska powinny być już bardziej widoczne [emoji4]
Cześć! Jak dla mnie ewidentnie testy pozytywne, nawet jasna linia oznacza ciążę[emoji4] też miałam ostatni okres 20.11 i późną owulację ale w 22dc. Betę robiłam w piątek i miałam 227, jutro powtórka.

Ooo to jesteśmy na równi z OM. Tylko u mnie pewnie ciąża jakiś tydzień młodsza. Testy KIRY wyszły pozytywne? I kreski były grube? Bo tym moim to ja słabo jakoś wierzę [emoji4] Myślę że te kreska powinny być już bardziej widoczne [emoji4]
Hej. Gratulacje :)
Moja kreska była bardziej widoczna niż twoja, Beta z 24.12 103,8 27,12 323,2 a ja w dalszym ciągu nie wierze. Jutro znowu Beta, we wtorek wizyta u lekarza i chyba uwierzę dopiero jak zobaczę 😂

Ale super gratulacje!! No nietsety te moje kreski zbyt pewne nie są. Dlatego bardzo ostrożnie do nich podchodze [emoji4] Mam nadzieję że beta nie wykaże braku ciąży, bo wtedy się podlamie [emoji25][emoji2356]
Hej. Gratulacje :)
Moja kreska była bardziej widoczna niż twoja, Beta z 24.12 103,8 27,12 323,2 a ja w dalszym ciągu nie wierze. Jutro znowu Beta, we wtorek wizyta u lekarza i chyba uwierzę dopiero jak zobaczę [emoji23]

reklama
Do góry