reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Qmika, mnie nieraz z nerwów już zdarzyło się płakać, wyłam razem z małym...🥴
Sopek,bibs to dynamiczne duńskie smoczki w kształcie sutka,mają niby dobrze uspokajać dzieci

reklama
Luiska

Mi obecnie pomaga moja mama odkąd wróciliśmy ze szpitala. Wcześniej jak byłam sama myślałam że wykituje ani spania ani jedzenia. A jeszcze ze starszymi zadania itp obiad ugotować o sprzątaniu już nie wspomnę. Mąż raz jak wrócił po tygodniu to się mnie wystraszyl😂 i pytał czy aby napewno wszystko ok😂

I powiem szczerze że żadne dziecko z całej trójki mi tak w tylek nie dało jak to😉 mam tylko nadzieję że z tego wyrośnie i później będzie spokojniejszy

Gunka, wierzę, że samej ciężko ogarnać jeszcze starsze dzieci, jak maluszek tak daje do wiwatu. Fajnie, że masz mamę do pomocy :)
Jejku mój też tak marudny, że dziś sam siebie przechodzi. Już nie wiem, czy go brzuch męczy, czy to ten skok rozwojowy albo po prostu jest wredny i chce mnie wykończyć 😱😂 w niedziele znajomi chcąnas odwiedzić, bo kupili małemu prezenty i chcą je nam dać. Aż się boję, co to będzie, jak nagle trzy obce osoby wejdą do mieszkania. Mały chyba szału dostanie. U nas na codzień cisza, bo ja z nim sama od rana do wieczora, więc jest nie nauczony, że więcej ludzi w domu.

Gunka, wierzę, że samej ciężko ogarnać jeszcze starsze dzieci, jak maluszek tak daje do wiwatu. Fajnie, że masz mamę do pomocy :)
Jejku mój też tak marudny, że dziś sam siebie przechodzi. Już nie wiem, czy go brzuch męczy, czy to ten skok rozwojowy albo po prostu jest wredny i chce mnie wykończyć 😱😂 w niedziele znajomi chcąnas odwiedzić, bo kupili małemu prezenty i chcą je nam dać. Aż się boję, co to będzie, jak nagle trzy obce osoby wejdą do mieszkania. Mały chyba szału dostanie. U nas na codzień cisza, bo ja z nim sama od rana do wieczora, więc jest nie nauczony, że więcej ludzi w domu.
Niech moc będzie z toba😂😂😂

Luiska u nas już były tabuny gości bo wszystkie moje dzieci miały urodziny we wrześniu i październiku, do tego chcieli poznać małą:) ale ona jest przyzwyczajona do hałasu, u mnie nie ma ciszy oj nie :D mąż pracuje od marca w domu, ale to tak jakby go nie było. Zamyka pokój i wychodzi dopiero jak skończy.. wiec tez jestem sama na polu bitwy, rodzine mam niedaleko ale na nich wogole nie można liczyć.. juz Wole znajomych poprosic jak potrzebujemy coś załatwić razem z mężem, ale zdarzylo sie to póki co tylko raz ;)

reklama
Ja jestem sama z tym małym krzykaczem 😂 dziś co otworzy oczy to od razu płacze. sama nie wiem czego chce 🙈 całą rodzinkę mamy w Pl, tutaj mamy znajomych, ale też nie blisko, poza tym każdy pracuje.
Sopek, to nawet dobrze, ze mała nauczona do hałasu, bo nasz wyskakuje prawie na baczność, jak coś tylko puknie stuknie 😂

Do góry