reklama
Wpierdziela też za dwojeLuiska, to bardzo ładnie przybiera, szybko nadrabia Maluszek
Także może teraz ma 4kg i ręce mi odpadają od noszenia i lulania go, a robię to w kółko A jak Ty dajesz radę nosić 6 kilowe szczęscie?
Sylvia_88
Fanka BB :)
Trochę niezgrabnie czasami, ale można się przyzwyczaić A najwygodniej chyba nosić w chuscie maleństwo. Mniej czuć obciążenie jak dobrze zawiaze się.Wpierdziela też za dwoje
Także może teraz ma 4kg i ręce mi odpadają od noszenia i lulania go, a robię to w kółko A jak Ty dajesz radę nosić 6 kilowe szczęscie?
Obawiam się jak my bedziemy te nasze maluszki nosić za kilka miesięcy jak przyzwyczaja sie do tego
Trochę niezgrabnie czasami, ale można się przyzwyczaić A najwygodniej chyba nosić w chuscie maleństwo. Mniej czuć obciążenie jak dobrze zawiaze się.
Obawiam się jak my bedziemy te nasze maluszki nosić za kilka miesięcy jak przyzwyczaja sie do tego
Masz rację, może być wtedy naprawdę ciężko
Ja mam nosidło, ale mały się strasznie buntuje i nie chce w nim byc
Jak nocka dzisiaj?
Ja od 4 walczyłam do teraz z małym próbował kupkę zrobić i nie zrobił, więc pewnie zaraz znów obudzi się z płaczem. A mąż dziś cały dzień w trasie, mam nadzieję, że nie zaśnie za kółkiem dałam mu spać, ale i tak się budził i pomagał, bo chyba widzial, że ja już nie mam cierpliwości.
Przyszedł wczoraj smoczek Bibs, mały chętnie go ssie, ale widzę, że smoczek to na krótko i wypluwa
Ja od 4 walczyłam do teraz z małym próbował kupkę zrobić i nie zrobił, więc pewnie zaraz znów obudzi się z płaczem. A mąż dziś cały dzień w trasie, mam nadzieję, że nie zaśnie za kółkiem dałam mu spać, ale i tak się budził i pomagał, bo chyba widzial, że ja już nie mam cierpliwości.
Przyszedł wczoraj smoczek Bibs, mały chętnie go ssie, ale widzę, że smoczek to na krótko i wypluwa
Qmika
Właśnie czytałam opinie na jakimś blogu i się wyróżnia tą prostotą, nie ma żadnych wibracji, dźwięków dlatego niemowlaki go uwielbiają bo się nie boją. Gdybym mogła go wytestowac i przyniósł by oczekiwany efekt i chociaż 30 minut spokoju to bym się skusiła...Też mu go koleżanka polecała. Cena z kosmosu. I nie buja się sam
Qmika
To jest właśnie najgorsze jak mąż prowadzić samochód musi po takiej nocy, bo my może chodzimy jak zombie ale po domu a za kółkiem to lepiej być ostrożnym. Mój pojechał na Niemcy to się chociaż na pauzach wyspi bo jak wróci to ciężko o ja też czekam na smoczek Bibs więc może i moja go weźmie a noc fatalna. Wczoraj o 15 zasnęła i spała do 18.20 uwierzycie? Ja co chwilę sprawdzałam czy wszystko oki bo to się nie zdarza za to w nocy nadrobiła, zasnęła po 1 i przed 4 się obudziła a pozostały czas wisiała na cycku. O 6 już mi się płakać chciało z nerwów i bólu piersi i wtedy spróbowałam po raz setny podać smoczek i złapała... Ale jest tak pazerna i tak szybko i mocno ssie, że non stop jej wypada ale wolę to niż żeby z piersi sobie smoczek robiła. Może Bibs jej bardziej spasujeJak nocka dzisiaj?
reklama