reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Nie wiemy. Podobno z wszystkiego się mogła wziąść. Dostaliśmy antybiotyk a od 7 do 10 dni musimy być w szpitalu😭 mam już serdecznie dosc jeszcze musisz sobie ze wszystkim radzić sama. Więc my przechodzimy na mm bo mały taki marudny na okrągło na rękach że nie mam jak odciągac

O kuźwa, najgorsze co może być, to siedzieć w szpitalu i to tyle czasu🥺🥺🥺
Trzymaj się 😘 jesteś sama z małym w pokoju?
Zdrówka dla małego😘

reklama
Luiska tak z czystej ciekawości jak u was sytuacja z wirusem?? Też tyle zachorowań co u nas?? I też tak wszystko zamykają i ograniczają??

Tutaj jest teraz niecałe 7tys.zachorowań. Ograniczają np.godziny otwarcia restauracji albo ilość osób się w niej znajdujących albo ilość osob, jaka może brać udział np.w sportach na hali itp. Maseczek nie trzeba nosić na dworze. Do lekarza można zrobić termin i pójść na wizytę,tylko że wizyty przebiegają dość szybko. Ale tu też w każdym landzie robią inaczej, zależy gdzie ile zachorowań.

Jeszcze Wam napisze ze wszystkie moje dzieci od urodzenia tyły średnio 1kg na miesiąc i nigdy nikt nie komentował ze za dużo tylko ze w sam raz.

Gunka wierze ze już masz dość.. każda by miała :(

U mnie też położna i lekarz w szpitalu mówili, że 1kg na miesiąc jest ok. Widać co lekarz, to ma inne zdanie na ten temat.

reklama
Ja trzymam diete bo jestem strachliwa bardzo i boję się że małemu coś zaszkodzi, chociaż nawet moja położna mówiła że nie muszę trzymać diety tylko jesc wszystko i obserwować małego czy coś mu nie szkodzi. Może dlatego na wadze mam już-15kg że za mało różnorodnie jem :(

Do góry