reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2020

U Was wszędzie pediatrzy przyjmują normalnie? ja jeszcze nie byłam, niedługo powinnam iść na szczepienie ale u nas nie ma żadnego pediatry w przychodni do odwołania:/ każda z Was już była na wizycie? Za to kontrole udało mi się umówić do ginekologa na przyszły piątek, to będzie 7 tygodni po porodzie.
Sopek u mnie głównie teleporady, ale szczepienie podobno mamy mieć tylko umawiamy się na konkretną godzinę. W poniedziałek za to mamy usg bioderek, ciekawe jak to będzie wyglądać. Ginekologa mąż mi umówił jak był po zaświadczenie do becikowego.
U nas dzisiaj była położna, mówiłam jej że obawiam się że pokarm mi się kończy bo mały non stop się denerwuje przy cycu, to poradziła żebym spróbowała laktatorem ściągnąć i zobaczyć ile ml wyjdzie bo może mu rzeczywiście nie starcza. A rośnie mi mała kulka, mamy 4150 więc kilogram więcej od wyjścia ze szpitala. Położna mówi że wszystko w normie także z tą wagą to różnie widzę mówią.

reklama
A skąs bakteria w układzie pokarmowym? Chyba przeoczyłam jakiś Twój post
Nie wiemy. Podobno z wszystkiego się mogła wziąść. Dostaliśmy antybiotyk a od 7 do 10 dni musimy być w szpitalu😭 mam już serdecznie dosc jeszcze musisz sobie ze wszystkim radzić sama. Więc my przechodzimy na mm bo mały taki marudny na okrągło na rękach że nie mam jak odciągac

Nie wiemy. Podobno z wszystkiego się mogła wziąść. Dostaliśmy antybiotyk a od 7 do 10 dni musimy być w szpitalu😭 mam już serdecznie dosc jeszcze musisz sobie ze wszystkim radzić sama. Więc my przechodzimy na mm bo mały taki marudny na okrągło na rękach że nie mam jak odciągac
Dostałaś jakies tabletki na zatrzymanie laktacji? Trzymam kciuki za Was ❤

Oj tylko współczuć, dużo siły i zdrowia wam życzę. Dlugo was będą trzymać ale dla dziecka dobrze że będzie pod opieką lekarską.
My walczymy żeby mały jak najdłużej na cycusiu został zobaczymy jak pójdzie.

reklama
Jeszcze Wam napisze ze wszystkie moje dzieci od urodzenia tyły średnio 1kg na miesiąc i nigdy nikt nie komentował ze za dużo tylko ze w sam raz.

Gunka wierze ze już masz dość.. każda by miała :(

Do góry