U nas dziś kiepsko mały w nocy bardzo mało spał. Z tym odciaganiem jest tragedia ja już wysiadam. Jak przyjdzie mi ogarniać małego i jeszcze odciągac
Ja w nocy to mam co 15min pobudke, bo on nie zasypia twardo,tylko tak czuwa sobie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas dziś kiepsko mały w nocy bardzo mało spał. Z tym odciaganiem jest tragedia ja już wysiadam. Jak przyjdzie mi ogarniać małego i jeszcze odciągac
A jak po samym mm? Lepiej cosJa w nocy to mam co 15min pobudke, bo on nie zasypia twardo,tylko tak czuwa sobie...
A jak po samym mm? Lepiej cos
Nie wydaje mi się...
[
Ojej. To nie dobrzeNie wydaje mi się...
Ojej. To nie dobrze
Miejmy nadzieję że to się w miarę szybko unormuje. Ja i tak nie mam co narzekac bo mój mały jak był tylko na moim mleku to wisiał cały czas na piersi teraz mam przynajmiej godzinke lub od czasu do czasu dwie spokoju myślę że u was też dojdzie cie do ładu. Może on jest wiecznie glodny tak jak moj i samo mleko mu nie wystarcza?No niestety. Jeszcze jutro mam cały dzień na obserwację, bo wieczorem przyjdzie położna i mamy ustalić co dalej. Już cała głupia z tego wszystkiego jestem. Czym więcej kombinacji tym gorzej
U mnie było to samo. Do tego cały czas wisiał na cycu. Zaczęłam odciągac i daje z butelkiJa się zaczynam zastanawiać czy mam wystarczająco mleka. Młody się bardzo denerwuje przy piersi, płacze i wije się, już sama nie wiem