reklama
Gunka
Fanka BB :)
Rozumiem cie doskonale. U mnie najgorsze noce z tym odciaganiem bo ledwo zdążę odciągnąć położę się na chwilę i już mały wstaje do jedzenia później znowu usypianie i dopiero odciaganie. Ja odciagam co dwie godziny. Powiem Ci ze strasznie męczące. Ja osobiście mam już dość nie wiem jak długo jeszcze wytrzymamGunka, nie wiem czy dam radę. Położna kazała odciągać co 3h. Wiem, że może byc ciężko. Też mi szkoda, że nie moge karmić póki co, ale musimy pokombinować, bo oszalejemy. Ja już cierpliwości nie mam jak mały wrzeszczy...
Rozumiem cie doskonale. U mnie najgorsze noce z tym odciaganiem bo ledwo zdążę odciągnąć położę się na chwilę i już mały wstaje do jedzenia później znowu usypianie i dopiero odciaganie. Ja odciagam co dwie godziny. Powiem Ci ze strasznie męczące. Ja osobiście mam już dość nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam
Wierzę człowiek w nocy jest tak śpiący i padnięty, że się zasypia na stojąco, a co dopiero karmić, przewijac, odbekiwać i jeszcze odciągać do tego.
A ile minut i ml odciągasz? Ja teraz ręczną pompką w 10min z obu piersi łącznie niecałe 70ml ściągnęlam. Teraz odciągam tylko tyle, żeby mnie nie bolały i nie były przepełnione.
Mój się budzi co 2-2.5h, nawet jak mu dziś mm 140ml dałam ale bol brzuszka i parcie na kupke go wybudza co pół godziny i go usypiam dalej, żeby się nie rozbudził całkiem...
Gunka
Ja odciagam elektrycznym po 10min z każdej piersi. Dużo pokarmu nie mam bo siadam tak 90ml lub 100ml.Wierzę człowiek w nocy jest tak śpiący i padnięty, że się zasypia na stojąco, a co dopiero karmić, przewijac, odbekiwać i jeszcze odciągać do tego.
A ile minut i ml odciągasz? Ja teraz ręczną pompką w 10min z obu piersi łącznie niecałe 70ml ściągnęlam. Teraz odciągam tylko tyle, żeby mnie nie bolały i nie były przepełnione.
Mój się budzi co 2-2.5h, nawet jak mu dziś mm 140ml dałam ale bol brzuszka i parcie na kupke go wybudza co pół godziny i go usypiam dalej, żeby się nie rozbudził całkiem...
Mój mały je zageszczone 120ml i to wstaje w dzień co 1.5godz a w nocy co równe dwie. Także nie wiem co bym musiała zrobić żeby spał 3godz
Ja odciagam elektrycznym po 10min z każdej piersi. Dużo pokarmu nie mam bo siadam tak 90ml lub 100ml.
Mój mały je zageszczone 120ml i to wstaje w dzień co 1.5godz a w nocy co równe dwie. Także nie wiem co bym musiała zrobić żeby spał 3godz
Ja dokładnie też się zastanawiam co by zrobić, żeby spał 3h. Zdarzy się wieczorem raz na kilka dni, ale to przypadkowo..
Gunka
U mnie się nie zdazylo jeszcze ani raz już się zastanawiałam czy tylko moje dziecko takie wiecznie głodneJa dokładnie też się zastanawiam co by zrobić, żeby spał 3h. Zdarzy się wieczorem raz na kilka dni, ale to przypadkowo..
Gunka
No i jak sobie radzisz z odciaganiem pokarmu i z małym?Ja dokładnie też się zastanawiam co by zrobić, żeby spał 3h. Zdarzy się wieczorem raz na kilka dni, ale to przypadkowo..
No i jak sobie radzisz z odciaganiem pokarmu i z małym?
Odciaganie w nocy jest męczące, tak jak mowilas. A mały mniej placze, jak więcej wypije, ale i tak bąki i kupka go wybudzają, więc jest bardzo niespokojny
No i jak sobie radzisz z odciaganiem pokarmu i z małym?
A jak u Was?
reklama
Gunka
U nas dziś kiepsko mały w nocy bardzo mało spał. Z tym odciaganiem jest tragedia ja już wysiadam. Jak przyjdzie mi ogarniać małego i jeszcze odciągacA jak u Was?