reklama
Gunka
Fanka BB :)
P
Gunka oj tak na nudę nie narzekam
Podziwiam ja już przy trójce wysiadam
Nie przejmuj się nie jesteś sama mam to samo. Mój cały czas chce być na rękach jeszcze jest znosnie jak dzieci w szkole to coś pośpi a jak starszaki wroca do domu to się wybudza bo jak to dzieci zawsze ich wszędzie pełno i ciszy nie ma dziś np mały od 13godz nie spal do 17 godz i caly czas na rękach. Myślałam że oszaleje
O jejku, tyle godzin na rękach... ale znam to, mam podobnie. Małego odłożę to drzemnie 15min i znów wrzask
Sopek, Gunka jesteście ekstra mamuśki, super sobie radzicie z dziećmi! A ja przy jednym płaczku mam dość...
Sopek, ja też nadal się pocę. Może troszkę mniej, ale jednak
Nam się przyplatalo zapalenie uszow jestem wykończona. Nawet nie wiem z kad bo ostatnio nawet nie wychodzilismy na spacer. A co u was
Oj biedactwo... Po czym poznalaś, że uszka chore? Poza płaczem pewnie...? Samej można wywnioskować?
U nas katastrofa. Mały wyje w niebogłosy, jak tylko chce kupke zrobic albo bąka puścić i to trwa cały boży dzień. W nocy też 5h nie spał. Jestem już psychicznie wykończona i niestety czuję, jak robię się nerwowa, jak on wyje z całych sił i nie da się go uspokoić, tracę cierpliwość choć wiem, że on nie jest niczemu winny... przeczuwam, że to nie kolka a dyschezja, bo jak zrobi kupkę (zawsze miękką), to się uspokaja, aż do następnego bąka czy kupki. Ale ledwo śpi, raczej drzemie po kilknascie minut. Dziś pospał dobrze wieczorem, bo leżał na moim brzuchu. I czuję, że tak będą wyglądać nasze najbliższe noce i dni...
Gunka
Właśnie poza tym że mniej spał nic się nie zmienilo. Pojechałam do pediatry z innym problemem bo powychodzily mu na buzi takie zmiany i myślałam że to jakaś alergia na mleko. Pani doktor była zdziwiona że mały ma wogule apetyt i je tak jak zawsze. Jedyne co się zmieniło to to że cały czas chciał być noszony i mało spał no i oczywiście był marudny. Ale w życiu bym nie powiedziała że to zapalenie uszow... tobie też współczuję z tymi kolkami. Domyślam się jaka jesteś już tym wykończona. próbowałas może zmienić mleko? Może w tym mu coś nie pasujeOj biedactwo... Po czym poznalaś, że uszka chore? Poza płaczem pewnie...? Samej można wywnioskować?
U nas katastrofa. Mały wyje w niebogłosy, jak tylko chce kupke zrobic albo bąka puścić i to trwa cały boży dzień. W nocy też 5h nie spał. Jestem już psychicznie wykończona i niestety czuję, jak robię się nerwowa, jak on wyje z całych sił i nie da się go uspokoić, tracę cierpliwość choć wiem, że on nie jest niczemu winny... przeczuwam, że to nie kolka a dyschezja, bo jak zrobi kupkę (zawsze miękką), to się uspokaja, aż do następnego bąka czy kupki. Ale ledwo śpi, raczej drzemie po kilknascie minut. Dziś pospał dobrze wieczorem, bo leżał na moim brzuchu. I czuję, że tak będą wyglądać nasze najbliższe noce i dni...
Właśnie poza tym że mniej spał nic się nie zmienilo. Pojechałam do pediatry z innym problemem bo powychodzily mu na buzi takie zmiany i myślałam że to jakaś alergia na mleko. Pani doktor była zdziwiona że mały ma wogule apetyt i je tak jak zawsze. Jedyne co się zmieniło to to że cały czas chciał być noszony i mało spał no i oczywiście był marudny. Ale w życiu bym nie powiedziała że to zapalenie uszow... tobie też współczuję z tymi kolkami. Domyślam się jaka jesteś już tym wykończona. próbowałas może zmienić mleko? Może w tym mu coś nie pasuje
O kurcze, nawet bym nie pomyślała, że to mogłoby być zapalenie uszu...
A mojemu też powyskakiwały takie jakby pryszczyki na policzkach.
Właśnie dziś zmieniłam mleko, podałam przed chwilą pierwszy raz. Zobaczymy, czy coś się zmieni. W ogóle kupki ma mega cuchnące... jakby na kapuste kiszoną wali... może moje mleko mu nie służy... sama nie wiem. Za tydzień mamy wizyte u pediatry, to dopytam.
Gunka
Też byłam zdziwiona... No zobaczymy co będzie dalej. To dobrze że zmieniłaś może w tym leży problem. Twoje mleko powinno być raczej ok. Biedny jest jak go tak te kolki męczą. Moje dzieci żadne nie miało. Ale z opowiadań wiem że to katastrofaO kurcze, nawet bym nie pomyślała, że to mogłoby być zapalenie uszu...
A mojemu też powyskakiwały takie jakby pryszczyki na policzkach.
Właśnie dziś zmieniłam mleko, podałam przed chwilą pierwszy raz. Zobaczymy, czy coś się zmieni. W ogóle kupki ma mega cuchnące... jakby na kapuste kiszoną wali... może moje mleko mu nie służy... sama nie wiem. Za tydzień mamy wizyte u pediatry, to dopytam.
Sopek
Moderator
Gunka dostaliście antybiotyk? Dobrze ze byłaś akurat u pediatry i sprawdziła! Biedny maluszek.. u nas w przychodni nie ma pediatry do odwołania żadnego i nawet szczepień nie robią.. ciekawe ile to potrwa :/
Luiska trzymaj się wiem przez co przechodzisz.. jak mały spi to tez spij żeby się zregenerować..
Luiska trzymaj się wiem przez co przechodzisz.. jak mały spi to tez spij żeby się zregenerować..
Ostatnia edycja:
reklama
Mama_chlopakow
A ja dzisiaj zostałam sama,mąż wrócił do pracy i szczerze jestem przerażona jak to będzie.
Gunka współczuję tego zapalenia uszów ciekawe od czego to się wzięło...
Luiska mój też marudzi, dużo siły ci życzę i sobie też,bo mój starszak juz za tatusiem teskni ledwie do pracy pojechał...
Gunka współczuję tego zapalenia uszów ciekawe od czego to się wzięło...
Luiska mój też marudzi, dużo siły ci życzę i sobie też,bo mój starszak juz za tatusiem teskni ledwie do pracy pojechał...