reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Dokładnie tak. A często przysypia przy jedzeniu i wtedy to co chwile go dokarmiam.
Jak sobie radzisz sama bez męża w tygodniu?
Oj powiem że ciężko jak nie wiem😔 teraz przychodzi do mnie mama rano i popołudniu jak mam jechac po dzieci do szkoły żebym nie musiala brać małego ze sobą ale to na chwilę i później już siedzę sama cały czas😕 a do tego dochodzą jeszcze zadania domowe starszaków. No nie jest kolorowo ale muszę przetrwac

Oj powiem że ciężko jak nie wiem😔 teraz przychodzi do mnie mama rano i popołudniu jak mam jechac po dzieci do szkoły żebym nie musiala brać małego ze sobą ale to na chwilę i później już siedzę sama cały czas😕 a do tego dochodzą jeszcze zadania domowe starszaków. No nie jest kolorowo ale muszę przetrwac

😔 wiem, że nie mogę porównywać Twojej sytuacji do mojej, bo mój mąż wychodzi o 7 a wraca po 17 do domu i nie mam więcej dzieci, ale też mi mega ciężko cały dzień z rozwrzeszczanym od problemów z brzuszkiem noworodkiem 😢😢😢 nic w domu nie mogę zrobić.

😔 wiem, że nie mogę porównywać Twojej sytuacji do mojej, bo mój mąż wychodzi o 7 a wraca po 17 do domu i nie mam więcej dzieci, ale też mi mega ciężko cały dzień z rozwrzeszczanym od problemów z brzuszkiem noworodkiem 😢😢😢 nic w domu nie mogę zrobić.
Nie przejmuj się nie jesteś sama😔 mam to samo. Mój cały czas chce być na rękach jeszcze jest znosnie jak dzieci w szkole to coś pośpi a jak starszaki wroca do domu to się wybudza bo jak to dzieci zawsze ich wszędzie pełno i ciszy nie ma🙃 dziś np mały od 13godz nie spal do 17 godz i caly czas na rękach. Myślałam że oszaleje

Gunka dobrze ze mama Ci pomaga to i tak dużo ze możesz sama po starszych wyjść:) a starsi jak byli mali byli spokojniejsi czy tacy sami?

Luiska ale masz żarłoka:) za to Ładnie przybiera:) u mnie wiszenie na cycku od kilku dni tez częste wiec wszystko trzeba ogarniać jedną ręka ;) niestety smoczka ode mnie wogole nie chce.. od męża czasami pociućka ale to moze ze dwie minuty.. jak Twoje pocenie nocne? U mnie niestety bez zmian:/

Gunka dobrze ze mama Ci pomaga to i tak dużo ze możesz sama po starszych wyjść:) a starsi jak byli mali byli spokojniejsi czy tacy sami?

Synek był spokojny😊 ale on był pierwszy więc nie miał go kto budzić. Z córką już tak łatwo nie było bo starszy wtedy zaczął chodzić i też było urwanie głowy😉
a ty jak sobie radzisz?
Luiska ale masz żarłoka:) za to Ładnie przybiera:) u mnie wiszenie na cycku od kilku dni tez częste wiec wszystko trzeba ogarniać jedną ręka ;) niestety smoczka ode mnie wogole nie chce.. od męża czasami pociućka ale to moze ze dwie minuty.. jak Twoje pocenie nocne? U mnie niestety bez zmian:/

Gunka a w jakim wieku są starsi? U nas ok, myślałam ze będzie gorzej ale wieczorami i tak padam. Zasypiają o 20 a ja do 21 ledwo dociągam ;)

reklama
Do góry