reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Luiska u nas jest jakieś 3200g , za trzy dni kończymy miesiąc:) ubranka dalej nosi na 50cm w 56 jeszcze pływa ale ona się urodziła 45cm wiec jeszcze trochę jej brakuje ;)

reklama
Ja wczoraj po wizycie u pediatry. Mały w dwa tygodnie przytył prawie kilogram😉 teraz ma 4400. Ale za to jest dalej zażółcony według pediatry i robiliśmy badanie krwi na bilirubine. Martwię się trochę bo mały w niedziele skończy 4tyg. Dziwie się że zoltaczka do tej pory nie znikła🙁

Ja wczoraj po wizycie u pediatry. Mały w dwa tygodnie przytył prawie kilogram😉 teraz ma 4400. Ale za to jest dalej zażółcony według pediatry i robiliśmy badanie krwi na bilirubine. Martwię się trochę bo mały w niedziele skończy 4tyg. Dziwie się że zoltaczka do tej pory nie znikła🙁
To bardzo ładnie przybrał :) tylko na piersi jest??mój w niecałe 2 tyg przybrał 500g, ważył 3100 przy wypisie a teraz 3600. Położna była, oczyściła pepuszek i mówiła że ładnie się goi a krew ma prawo jeszcze trochę lecieć ;)

To bardzo ładnie przybrał :) tylko na piersi jest??mój w niecałe 2 tyg przybrał 500g, ważył 3100 przy wypisie a teraz 3600. Położna była, oczyściła pepuszek i mówiła że ładnie się goi a krew ma prawo jeszcze trochę lecieć ;)
Dokarmiam czasem nutritonem bo mi strasznie ulewał. Ale głównie na moim pokarmie😊 sama byłam w szoku że dużo. Ale on jest wiecznie glodny. U was też ładna waga😉nie ogladniemy się i nasze maluchy będą biegać😉

reklama
Luiska u nas jest jakieś 3200g , za trzy dni kończymy miesiąc:) ubranka dalej nosi na 50cm w 56 jeszcze pływa ale ona się urodziła 45cm wiec jeszcze trochę jej brakuje ;)

Mój urodził się 50cm i jeszcze też zakladam mu rozm.50. Rozm.56faktycznie troszkę przyduży, ale czasem już coś mu założę :)

Dziewczyny, Jak mijają Wam nocki? Ile razy karmicie w nocy?

Do góry