reklama
Gunka
Fanka BB :)
Ja wczoraj po wizycie u pediatry. Mały w dwa tygodnie przytył prawie kilogram teraz ma 4400. Ale za to jest dalej zażółcony według pediatry i robiliśmy badanie krwi na bilirubine. Martwię się trochę bo mały w niedziele skończy 4tyg. Dziwie się że zoltaczka do tej pory nie znikła
Gunka
No 56 już odrzucam bo się wznoszą na brzuszku już po teleporadzie z pediatra. Wyniki są w normie. Bilirubina spada w szpitalu była wyższaGunka no to niezly wynik widać już pewnie po ubrankach? dziś będą wyniki? Daj znac ile wyszło
Gunka
A jak u was?Gunka uff to super
Mama_chlopakow
To bardzo ładnie przybrał tylko na piersi jest??mój w niecałe 2 tyg przybrał 500g, ważył 3100 przy wypisie a teraz 3600. Położna była, oczyściła pepuszek i mówiła że ładnie się goi a krew ma prawo jeszcze trochę leciećJa wczoraj po wizycie u pediatry. Mały w dwa tygodnie przytył prawie kilogram teraz ma 4400. Ale za to jest dalej zażółcony według pediatry i robiliśmy badanie krwi na bilirubine. Martwię się trochę bo mały w niedziele skończy 4tyg. Dziwie się że zoltaczka do tej pory nie znikła
Mama_chlopakow
Qmika jak u was?? Jak sobie radzicie??
Gunka
Dokarmiam czasem nutritonem bo mi strasznie ulewał. Ale głównie na moim pokarmie sama byłam w szoku że dużo. Ale on jest wiecznie glodny. U was też ładna waganie ogladniemy się i nasze maluchy będą biegaćTo bardzo ładnie przybrał tylko na piersi jest??mój w niecałe 2 tyg przybrał 500g, ważył 3100 przy wypisie a teraz 3600. Położna była, oczyściła pepuszek i mówiła że ładnie się goi a krew ma prawo jeszcze trochę lecieć
reklama
Luiska u nas jest jakieś 3200g , za trzy dni kończymy miesiąc ubranka dalej nosi na 50cm w 56 jeszcze pływa ale ona się urodziła 45cm wiec jeszcze trochę jej brakuje
Mój urodził się 50cm i jeszcze też zakladam mu rozm.50. Rozm.56faktycznie troszkę przyduży, ale czasem już coś mu założę
Dziewczyny, Jak mijają Wam nocki? Ile razy karmicie w nocy?