reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Luiska u nas jest jakieś 3200g , za trzy dni kończymy miesiąc:) ubranka dalej nosi na 50cm w 56 jeszcze pływa ale ona się urodziła 45cm wiec jeszcze trochę jej brakuje ;)

reklama
Ja wczoraj po wizycie u pediatry. Mały w dwa tygodnie przytył prawie kilogram😉 teraz ma 4400. Ale za to jest dalej zażółcony według pediatry i robiliśmy badanie krwi na bilirubine. Martwię się trochę bo mały w niedziele skończy 4tyg. Dziwie się że zoltaczka do tej pory nie znikła🙁

Ja wczoraj po wizycie u pediatry. Mały w dwa tygodnie przytył prawie kilogram😉 teraz ma 4400. Ale za to jest dalej zażółcony według pediatry i robiliśmy badanie krwi na bilirubine. Martwię się trochę bo mały w niedziele skończy 4tyg. Dziwie się że zoltaczka do tej pory nie znikła🙁
To bardzo ładnie przybrał :) tylko na piersi jest??mój w niecałe 2 tyg przybrał 500g, ważył 3100 przy wypisie a teraz 3600. Położna była, oczyściła pepuszek i mówiła że ładnie się goi a krew ma prawo jeszcze trochę lecieć ;)

To bardzo ładnie przybrał :) tylko na piersi jest??mój w niecałe 2 tyg przybrał 500g, ważył 3100 przy wypisie a teraz 3600. Położna była, oczyściła pepuszek i mówiła że ładnie się goi a krew ma prawo jeszcze trochę lecieć ;)
Dokarmiam czasem nutritonem bo mi strasznie ulewał. Ale głównie na moim pokarmie😊 sama byłam w szoku że dużo. Ale on jest wiecznie glodny. U was też ładna waga😉nie ogladniemy się i nasze maluchy będą biegać😉

reklama
Luiska u nas jest jakieś 3200g , za trzy dni kończymy miesiąc:) ubranka dalej nosi na 50cm w 56 jeszcze pływa ale ona się urodziła 45cm wiec jeszcze trochę jej brakuje ;)

Mój urodził się 50cm i jeszcze też zakladam mu rozm.50. Rozm.56faktycznie troszkę przyduży, ale czasem już coś mu założę :)

Dziewczyny, Jak mijają Wam nocki? Ile razy karmicie w nocy?

Do góry