reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Luiska to dobrze ze wisiał i wisi na cycu zaraz nawału dostaniesz dzięki temu :) mimo ze dają mm i tak przystawiaj bo im czesciej przystawiasz tym więcej mleka będziesz miała :) mój syn ten co urodził się z hipotrofią miał bardzo niski cukier i dostawał kroplówkę kilka dni. Teraz córka urodziła się 2400g tez ma wpisane ze hipotrofia ale cukier miała w normie..

Kurcze bo znow co położna w szpitalu tu lepiej wydziwia. Jedna powie, że lepiej w takim razie mm, druga mi dziś kazala pompować i dawać te troche swojego+mm, a trzecia mi wymyśla co za chorobe mialam w ciazy,ze maly ma niski cukier (choc w sumie czasem ma w normie a czasem tylko minimalnie ponizej i inne polozne nie mówia nic nawet). Modlę się, żeby jutro nas wypuscili do domu, a nasza położna, ktora bedzie przychodzić,to nam doradzi i już.

reklama
Luiska jak mały ma niski cukier ale nie jakos bardzo to trzeba go karmić czy to mm czy cycusie i to mu powinno wystarczyć:) u nas ten spadek był duży wiec dlatego kroplówka była.

Ja po wizycie, mała waży około 3.500 , wszystko z nią w porządku a to najważniejsze. Lekarz stwierdził, że na ten moment jest wszystko jak ma być, rozwarcie na 1.5 palca więc powinnam urodzić w terminie . Gdyby się jednak mylil to do 4 października dajemy jej czas a jak nie to się zgłaszamy do szpitala. W razie czego mam zrobić KTG jeszcze we wtorek i w piątek ale na jego oko nie będzie takiej potrzeby bo będzie mała już na świecie:)
Świetne wiadomości ;) mam nadzieje że szybko u ciebie pójdzie ;) u mnie cisnienie szaleje, dostałam tabletki na zbicie ale za dużej różnicy nie widze :(

Świetne wiadomości ;) mam nadzieje że szybko u ciebie pójdzie ;) u mnie cisnienie szaleje, dostałam tabletki na zbicie ale za dużej różnicy nie widze :(
Kurcze to nie dobrze z tym ciśnieniem tak pod koniec ciąży, jeśli dalej będzie szaleć to może lepiej zadzwonić jeszcze raz do ginekologa co dalej robić ? U mnie po wczorajszym badaniu ginekologicznym ( muszę przyznać, że dosyć bolesne) w nocy pojawiła się krew ze śluzem ale mówił że tak może być, tyle tylko, że dziś dalej jest , może to ten czop odchodzi ?

Całkiem możliwe, a masz jakieś inne objawy??dzisiaj już lepiej się czuję bo głowa przestała boleć po tych tabletkach i cisnienie jednak trochę spada. Doktor mówi że może coś się naturalnie szykuje ale już mi się wierzyć nie chce, ani mi czop nie odszedł ani skurczy jakiś mocnych nie mam.

Całkiem możliwe, a masz jakieś inne objawy??dzisiaj już lepiej się czuję bo głowa przestała boleć po tych tabletkach i cisnienie jednak trochę spada. Doktor mówi że może coś się naturalnie szykuje ale już mi się wierzyć nie chce, ani mi czop nie odszedł ani skurczy jakiś mocnych nie mam.
Innych objawów nie mam, sałatkę zrobiłam , podłogi umyłam także samopoczucie rewelacja. Ja też skurczy żadnych, nawet wczoraj na KTG nic nie wyszło także też nie wiem czy się nastawiać. Jedyne co to mnie spojenie boli ale to pewno przez to rozwarcie no i ta krew w śluzie. To dobrze, że Ci spadło to ciśnienie po tabletkach ,chociaż z tym się uspokoisz bo tak to dodatkowy stres jak podwyższone. To co czekamy dalej 🥰

Dziewczyny wczoraj o 20:24 przyszedł na świat mój synek Michałek. Porod sn, niestety musieli mnie naciąć ale pani doktor stwierdziła że ekspresem urodziłam :D mały ważył 3260g i mierzy całe 55cm. Mamy problem z cukrem bo spada małemu, a w szpitalu twierdzą że miałam nieleczona cukrzyce ciążowa.

Dziewczyny wczoraj o 20:24 przyszedł na świat mój synek Michałek. Porod sn, niestety musieli mnie naciąć ale pani doktor stwierdziła że ekspresem urodziłam :D mały ważył 3260g i mierzy całe 55cm. Mamy problem z cukrem bo spada małemu, a w szpitalu twierdzą że miałam nieleczona cukrzyce ciążowa.
Kochana moje gratulacje!!! 🥰 A jednak się doczekałas sn , super ☺️☺️

reklama
Gratulacje😍😘 szybkiego powrotu do domku😉

Do góry