reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
No chyba sie rozkreca, mam wrażenie, że mi pupe rozsadzi ten ból 😅🙈 o 20.30 kolejne ktg. Szyjke sprawdziła położna, to otwarta z zewnatrz na jeden palec, ale od srodka zamknieta jeszcze. Mam Turczynke w pokoju, to języka podszkole 😨🤪
Glupio tylko, że leże na 6piętrze, a na ktg i porodówke muszę na parter. Niby winda jest, ale jak skurczyk złapie, to ciężko iść. No i sie słucham rodzacych i niemowlaczków i juz się boje 🙈🤣
Ale Wam relacje tu zdaje 🙈
No to tylko się cieszyć że się akcja rozkręca aż Ci zazdroszczę 🥰 trzymam kciuki żeby sprawnie poszło 😏😘

Spokojnie,ostatnia będę ja 😏 😘 i dalej nie wiem na czym stoję :)

Luiska to trzymam kciuki żeby poszło szybko i sprawnie ;)
Ja pewnie zostane tu ostatnia ale przynajmniej wiem na czym stoję ;)

Dziewczyny przyjdzie i na Was pora 😘 skurcze mam co 3min, ten tampon zadziałał szybko i intensywnie.
Teraz jakoś przetrwać te bóle i czekaż aż będzie bardziej boleć 🤣🙈🙈
Mam tylko nadzieję, że mały zdrowy. Lekarze coś tam szeptali sobie po fachowemu na usg, czego nie cierpię.

reklama
Do góry