reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Ja właśnie też się boję tej korony, że nagle znowu wszystko pozamykają bo gdzieś wykryją jakieś nowe ognisko :( a skąd jesteś, w sensie jaki region??
Podkarpackie dokładnie powiat mielecki a tu wczoraj ognisko na strefie na firmie BRW w Mielcu a to właśnie w Mielcu mam rodzić, dziś też w zakładzie pracy we wsi obok i już nie wiadomo co myśleć o tym wszystkim...

reklama
Ja po wizycie. Mały przybrał i waży ponad 3kg według usg. Jak nie urodze naturalnie do poniedziałku to w pon rano na oddział patologii ciąży a we wtorek cc
I jakie masz odczucia ? Ja bym się cieszyła z takiego rozwiązania, nie będziesz musiała się zamartwiać czy wody w porządku, czy łożysko się nie starzeje tylko po prostu w dzień terminu maleństwo będzie z Tobą.

Cały czas liczę że urodze naturalnie :D ale gin mówi że nie szykuje się, szyjka długa i zamknięta :p przeraża mnie tylko to że muszę dzień wcześniej zgłosić się na oddział, to zawsze dzień dłużej bez męża i synka :(

No chyba sie rozkreca, mam wrażenie, że mi pupe rozsadzi ten ból 😅🙈 o 20.30 kolejne ktg. Szyjke sprawdziła położna, to otwarta z zewnatrz na jeden palec, ale od srodka zamknieta jeszcze. Mam Turczynke w pokoju, to języka podszkole 😨🤪
Glupio tylko, że leże na 6piętrze, a na ktg i porodówke muszę na parter. Niby winda jest, ale jak skurczyk złapie, to ciężko iść. No i sie słucham rodzacych i niemowlaczków i juz się boje 🙈🤣
Ale Wam relacje tu zdaje 🙈

reklama
Trzymam
No chyba sie rozkreca, mam wrażenie, że mi pupe rozsadzi ten ból 😅🙈 o 20.30 kolejne ktg. Szyjke sprawdziła położna, to otwarta z zewnatrz na jeden palec, ale od srodka zamknieta jeszcze. Mam Turczynke w pokoju, to języka podszkole 😨🤪
Glupio tylko, że leże na 6piętrze, a na ktg i porodówke muszę na parter. Niby winda jest, ale jak skurczyk złapie, to ciężko iść. No i sie słucham rodzacych i niemowlaczków i juz się boje 🙈🤣
Ale Wam relacje tu zdaje 🙈
Trzymam kciuki żeby było szybko i bezboleśnie😉 dawaj znać co i jak

Do góry