reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Ja właśnie też się boję tej korony, że nagle znowu wszystko pozamykają bo gdzieś wykryją jakieś nowe ognisko :( a skąd jesteś, w sensie jaki region??
Podkarpackie dokładnie powiat mielecki a tu wczoraj ognisko na strefie na firmie BRW w Mielcu a to właśnie w Mielcu mam rodzić, dziś też w zakładzie pracy we wsi obok i już nie wiadomo co myśleć o tym wszystkim...

reklama
Ja po wizycie. Mały przybrał i waży ponad 3kg według usg. Jak nie urodze naturalnie do poniedziałku to w pon rano na oddział patologii ciąży a we wtorek cc
I jakie masz odczucia ? Ja bym się cieszyła z takiego rozwiązania, nie będziesz musiała się zamartwiać czy wody w porządku, czy łożysko się nie starzeje tylko po prostu w dzień terminu maleństwo będzie z Tobą.

Cały czas liczę że urodze naturalnie :D ale gin mówi że nie szykuje się, szyjka długa i zamknięta :p przeraża mnie tylko to że muszę dzień wcześniej zgłosić się na oddział, to zawsze dzień dłużej bez męża i synka :(

No chyba sie rozkreca, mam wrażenie, że mi pupe rozsadzi ten ból 😅🙈 o 20.30 kolejne ktg. Szyjke sprawdziła położna, to otwarta z zewnatrz na jeden palec, ale od srodka zamknieta jeszcze. Mam Turczynke w pokoju, to języka podszkole 😨🤪
Glupio tylko, że leże na 6piętrze, a na ktg i porodówke muszę na parter. Niby winda jest, ale jak skurczyk złapie, to ciężko iść. No i sie słucham rodzacych i niemowlaczków i juz się boje 🙈🤣
Ale Wam relacje tu zdaje 🙈

reklama
Trzymam
No chyba sie rozkreca, mam wrażenie, że mi pupe rozsadzi ten ból 😅🙈 o 20.30 kolejne ktg. Szyjke sprawdziła położna, to otwarta z zewnatrz na jeden palec, ale od srodka zamknieta jeszcze. Mam Turczynke w pokoju, to języka podszkole 😨🤪
Glupio tylko, że leże na 6piętrze, a na ktg i porodówke muszę na parter. Niby winda jest, ale jak skurczyk złapie, to ciężko iść. No i sie słucham rodzacych i niemowlaczków i juz się boje 🙈🤣
Ale Wam relacje tu zdaje 🙈
Trzymam kciuki żeby było szybko i bezboleśnie😉 dawaj znać co i jak

Do góry