Mam nadzieje ze w czeartek na usg jednak nie bedzie,az tak duzy Pierwszy syn wazyl 3650,corka 3350...wiec w normie. Napisze w czwartek ile wazyWaga imponująca. U mnie może 2.700 bedzie miał
Starszaki też takie duże rodziłaś?
reklama
Mama_chlopakow
Fanka BB :)
Oj to waga konkretna mój ponoć nie za duży ma być, jak dobije do 3kg to będzie dobrze to mam nadzieję że maleństwo sie okaże na tyle mniejsze żeby Ci nic się nie stało.Mam miesniaka I przez to ze jak bedzie duzy,moze mnie poprostu pouszkadzac...wyliczyli na podstawie usg ze przy porodzie moze wazyc 4700
Mój wyjątkowo spokojny, po nocach teraz więcej śpi jak wstaje siku to dostanę dwa kopniaki i śpi dalej. Na wieczór jest bardziej aktywny tak koło 19-22 najbardziej broiMnie też w nocy boli brzuch, a w dzień raczej krzyże. Ale to chyba nie są skurcze, tylko ciągły ból , który trwa kilka h i przechodzi znów
A jak Wasze Maluszki? Są bardzo aktywne? Bo mój to mi dziś chyba wszystkie flaki poprzestawia. A o kłuciu w szyjce nie wspomnę
Oj to waga konkretna mój ponoć nie za duży ma być, jak dobije do 3kg to będzie dobrze to mam nadzieję że maleństwo sie okaże na tyle mniejsze żeby Ci nic się nie stało.
Mój wyjątkowo spokojny, po nocach teraz więcej śpi jak wstaje siku to dostanę dwa kopniaki i śpi dalej. Na wieczór jest bardziej aktywny tak koło 19-22 najbardziej broi
No mój wyjątkowo dziś szalał rano tak to przeważnie właśnie wieczorem. Ale ostatnio to różnie u niego
Kiedy masz znów usg? Będą jeszcze sprawdzać wagę dziecka? Mój miał ok 2.5kg tydzień temu, czyli w 38tc.
Qmika
Ja mam wrażenie, że moja malutka jest bardziej aktywna teraz od kilku dni niż wcześniej. Na ostatnim USG ( ubiegly piątek) ważyła coś ponad 3 kg , lekarz mówił, że będzie takim standardowym dzieckiem.No mój wyjątkowo dziś szalał rano tak to przeważnie właśnie wieczorem. Ale ostatnio to różnie u niego
Kiedy masz znów usg? Będą jeszcze sprawdzać wagę dziecka? Mój miał ok 2.5kg tydzień temu, czyli w 38tc.
Moj synus juz troszke spokojniejszy,czuje jak sie przesowa,biedny miejsca ma juz malo,ale wczesniej,caly czas szalalOj to waga konkretna mój ponoć nie za duży ma być, jak dobije do 3kg to będzie dobrze to mam nadzieję że maleństwo sie okaże na tyle mniejsze żeby Ci nic się nie stało.
Mój wyjątkowo spokojny, po nocach teraz więcej śpi jak wstaje siku to dostanę dwa kopniaki i śpi dalej. Na wieczór jest bardziej aktywny tak koło 19-22 najbardziej broi
Mama_chlopakow
Mój za to dziś ma dzień lenia, czuje go co jakiś czas ale leciutko jak tak dalej będzie to jak mąż wróci to jedziemy na IPMoj synus juz troszke spokojniejszy,czuje jak sie przesowa,biedny miejsca ma juz malo,ale wczesniej,caly czas szalal
Ewelinamalina89
Zaangażowana w BB
Mój za to dziś ma dzień lenia, czuje go co jakiś czas ale leciutko jak tak dalej będzie to jak mąż wróci to jedziemy na IP
Też tak miałam kilka dni przed porodem już też miałam jechać tak się martwiłam mam nadzieje ze u Ciebie też się skończy na strachu. Ale jeśli czujesz silny niepokój nie czekaj tylko jedz. Kobieca intuicja działa. Lepiej sprawdzić i spać spokojnie
Mój za to dziś ma dzień lenia, czuje go co jakiś czas ale leciutko jak tak dalej będzie to jak mąż wróci to jedziemy na
Mój za to dziś ma dzień lenia, czuje go co jakiś czas ale leciutko jak tak dalej będzie to jak mąż wróci to jedziemy na IP
reklama
Mój miał taki jeden dzień w zeszłym tygodniu, ale wieczorem się rozkręcił. Jak się niepokoisz,to lepiej jedź na IP