reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Mam miesniaka I przez to ze jak bedzie duzy,moze mnie poprostu pouszkadzac...wyliczyli na podstawie usg ze przy porodzie moze wazyc 4700😱
Oj to waga konkretna :) mój ponoć nie za duży ma być, jak dobije do 3kg to będzie dobrze ;) to mam nadzieję że maleństwo sie okaże na tyle mniejsze żeby Ci nic się nie stało.
Mnie też w nocy boli brzuch, a w dzień raczej krzyże. Ale to chyba nie są skurcze, tylko ciągły ból , który trwa kilka h i przechodzi znów 🤔
A jak Wasze Maluszki? Są bardzo aktywne? Bo mój to mi dziś chyba wszystkie flaki poprzestawia. A o kłuciu w szyjce nie wspomnę🤭😛
Mój wyjątkowo spokojny, po nocach teraz więcej śpi jak wstaje siku to dostanę dwa kopniaki i śpi dalej. Na wieczór jest bardziej aktywny tak koło 19-22 najbardziej broi ;)

Oj to waga konkretna :) mój ponoć nie za duży ma być, jak dobije do 3kg to będzie dobrze ;) to mam nadzieję że maleństwo sie okaże na tyle mniejsze żeby Ci nic się nie stało.

Mój wyjątkowo spokojny, po nocach teraz więcej śpi jak wstaje siku to dostanę dwa kopniaki i śpi dalej. Na wieczór jest bardziej aktywny tak koło 19-22 najbardziej broi ;)

No mój wyjątkowo dziś szalał rano ;) tak to przeważnie właśnie wieczorem. Ale ostatnio to różnie u niego :)
Kiedy masz znów usg? Będą jeszcze sprawdzać wagę dziecka? Mój miał ok 2.5kg tydzień temu, czyli w 38tc.

No mój wyjątkowo dziś szalał rano ;) tak to przeważnie właśnie wieczorem. Ale ostatnio to różnie u niego :)
Kiedy masz znów usg? Będą jeszcze sprawdzać wagę dziecka? Mój miał ok 2.5kg tydzień temu, czyli w 38tc.
Ja mam wrażenie, że moja malutka jest bardziej aktywna teraz od kilku dni niż wcześniej. 😉 Na ostatnim USG ( ubiegly piątek) ważyła coś ponad 3 kg , lekarz mówił, że będzie takim standardowym dzieckiem.

Moj synus juz troszke spokojniejszy,czuje jak sie przesowa,biedny miejsca ma juz malo,ale wczesniej,caly czas szalal🥰

Mój za to dziś ma dzień lenia, czuje go co jakiś czas ale leciutko :( jak tak dalej będzie to jak mąż wróci to jedziemy na IP

Też tak miałam kilka dni przed porodem już też miałam jechać tak się martwiłam 🙈 mam nadzieje ze u Ciebie też się skończy na strachu. Ale jeśli czujesz silny niepokój nie czekaj tylko jedz. Kobieca intuicja działa. Lepiej sprawdzić i spać spokojnie 😘

reklama
Do góry