reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Nie jestes sama,bylam dzisiaj w szpitalu...niby skurcze,juz myslalam ze dzisiaj bede trzymam malego...I wrocilam do domu🙄
Ja wczorajszej nocy tak miałam, skurcze się pojawiły ale jak wstałam rano to wszystko minęło i dobrze że do szpitala nie pojechałam
Rozumiem...u mnie podobnie,z tym ze moj maly sporo wazyl ostatnio I boja sie ze moze dojsc do krwotoku,przez ciezki porod😪
A czemu się krwotoku boją, masz jakieś problemy z krzepliwością??

Ja wczorajszej nocy tak miałam, skurcze się pojawiły ale jak wstałam rano to wszystko minęło i dobrze że do szpitala nie pojechałam

Mnie też w nocy boli brzuch, a w dzień raczej krzyże. Ale to chyba nie są skurcze, tylko ciągły ból , który trwa kilka h i przechodzi znów 🤔
A jak Wasze Maluszki? Są bardzo aktywne? Bo mój to mi dziś chyba wszystkie flaki poprzestawia. A o kłuciu w szyjce nie wspomnę🤭😛

Mam miesniaka I przez to ze jak bedzie duzy,moze mnie poprostu pouszkadzac...wyliczyli na podstawie usg ze przy porodzie moze wazyc 4700😱

Mnie też w nocy boli brzuch, a w dzień raczej krzyże. Ale to chyba nie są skurcze, tylko ciągły ból , który trwa kilka h i przechodzi znów 🤔
A jak Wasze Maluszki? Są bardzo aktywne? Bo mój to mi dziś chyba wszystkie flaki poprzestawia. A o kłuciu w szyjce nie wspomnę🤭😛

Mój dzisiaj całą noc szalał,co mu się rzadko zdarza :) Chyba czuje,że czwartek/piatek się juz zobaczymy :D

Na pewno o tym dużo myślisz i rozmawiasz z nablizszymi, to i małemu się udziela nastrój 😁🥰 jak się czujesz? Stresujesz się?

Tzn w niedzielę miałam mega stres, ręcę mi się trzęsły cały dzień i nogi miałam jak z waty. Taka nerwówka mnie ogarnęła. Wczoraj juz wszystko ok ale dzisiejszej nocy juz spać nie mogłam od 3:00. Tylko,że ja już taka jestem,że się przejmuję,martwię. Myślałam,że dopadnie mnie to dzień przed (w środę) ale jednak maluszek przypomina o swej obecności codziennie :)
Samym cc się nie martwię i tym bólem po. Bardziej o małego żeby wszystko było dobrze, żeby był zdrowy.

reklama
Tzn w niedzielę miałam mega stres, ręcę mi się trzęsły cały dzień i nogi miałam jak z waty. Taka nerwówka mnie ogarnęła. Wczoraj juz wszystko ok ale dzisiejszej nocy juz spać nie mogłam od 3:00. Tylko,że ja już taka jestem,że się przejmuję,martwię. Myślałam,że dopadnie mnie to dzień przed (w środę) ale jednak maluszek przypomina o swej obecności codziennie :)
Samym cc się nie martwię i tym bólem po. Bardziej o małego żeby wszystko było dobrze, żeby był zdrowy.

Doskonale Cię rozumiem. Też wiem, że będzie boleć itp itd, czego się boję oczywiście, ale byle z dzieckiem było wszystko dobrze.

Do góry