reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Ja mam te twardnięcia chyba co kilka minut, tak nieregularnie. Czasem godzine mam spokój. Ale ogólnie większość dnia i nocy twardy.
Ja mam te twardnięcia chyba co kilka minut, tak nieregularnie. Czasem godzine mam spokój. Ale ogólnie większość dnia i nocy twardy.
Już myślałam że tylko u mnie taki twardy cały czas

reklama
Wiesz co, ja nie wiem jak jest w Pl, ten przypadek, o którym pisałam, to koleżanka tutaj z Niemiec tak miała.
Oczywiście, że najlepiej, żeby sama akcja ruszyła, bez tych wszystkich przyspieszaczy, o ile można spokojnie czekać :) jak się czujesz?
Tą oksytocynę dostałam od 07:00 do 13:00 mnie trzymali a mimo to nadal mam bardzo bolesne skurcze i to na prawdę mocne zwijam się no i teraz boję się że przez to coś mi jest bo tyle czasu minęło 🤷‍♀️

reklama
Do góry