Gunka
Fanka BB :)
Hehe to już coś. Ważne że się coś zaczyna dziaćJa miałam wizytę wczoraj, rozwarcie aż na 1cm więc z mężem działamy by je powiększyć hehe. Dziś zaczynam 40 tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe to już coś. Ważne że się coś zaczyna dziaćJa miałam wizytę wczoraj, rozwarcie aż na 1cm więc z mężem działamy by je powiększyć hehe. Dziś zaczynam 40 tydzień
Dobre podejscie tylko żeby cię mąż nie posadzil o molestowanieHej hmmm nocka byłaby niezła, jakby nie to, że sikałam chyba 6 razy , jak zwykle rano wstaję opuchnięta na twarzy, a powieki aż grube. Ale jakoś się to w trakcie dnia znika.
Jutro jedziemy do kina, jeszcze wykorzystamy to,że możemy wyjść spokojnie (w De nie mamy tu rodziny,wiec nikt nam dziecka nie popilnuje ).
W poniedziałek mam ktg.
A co do działania z mężem, mój jakoś chyba się teraz tego boi że właśnie akcja porodowa się zacznie ja myśle, że jeszcze z tydzień poczekam, jak nie urodzę, to go zmuszę
Pisza ci się jakieś skurcze na tych ktg? Ja to jeszcze nie mialam ani razuDobre podejscie tylko żeby cię mąż nie posadzil o molestowanie
Pisza ci się jakieś skurcze na tych ktg? Ja to jeszcze nie mialam ani razu
Właśnie żadne skurcze się nie piszą. A czułam podczas ktg, jak bardzo twardnieje mi brzuch i nic.
Coś tym naszym dzieciakom dobrze tam w środku
Ja w nocy tez swojego nie czuje a mało co ostatnio śpię także chyba to normalne. W dzień już broiMój ma znów aktywniejsze dni. Ale w nocy ledwo go czuję, mimo że często wstaję
Ja w nocy tez swojego nie czuje a mało co ostatnio śpię także chyba to normalne. W dzień już broi