reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Moim zdaniem czy sn czy cc to przecież poród, po każdym na świat przychodzi dziecko i jedno nie jest gorsze od drugiego. Pamiętam jak przed pierwszym porodem mówiłam że na pewno nie chce cc a to mi syna uratowało dlatego nigdy złego słowa nie powiem i żadnej kobiecie po cc nie powiem nic złego ;) macie wskazania do cc, nikt tu nie powie że idziecie na łatwiznę skoro po porodzie sn mogłyby wystąpić poważne komplikacje. A i dużo kobiet ktore dzieci nie mają nawet mam wrażenie mysli że cesarka to nic takiego, przecież to operacja i organizm dlugo po niej dochodzi do siebie, wkurza mnie jak mówią że cc to pójście na łatwiznę
Oczywiście dobrze powiedziane 😊 mojej siostrze też CC uratowała synka urodził się 2500 kg i miał wylew drugiego stopnia miał problemy z nóżką ale dzięki masaży teraz ma 1,5 roku i zdrowy silny chłopak dobrze że w tych czasach mogą w ten sposób pomóc kiedyś tak nie było:( właśnie ciężej dochodzi się do siebie po CC siostra i bratowa miały i widzę po nich że nie jest lekko rekonwalescencja trwa o wiele dłużej z tego względu modlę się aby urodzić siłami natury ale zobaczymy jak to wyjdzie

Wizytuje się któraś z Was jeszcze w tym tygodniu? 🙂
Ja mam jutro w szpitalu przepływy i znów usg i mierzenie małego. Lekarz ma też zdecydować, czy ustalamy termin na wywołanie porodu, czy czekamy, aż mały sam zechce wyjść 😨 (zależy co wywnioskuje po usg)
A moje dziecko chyba czuje mój stres, bo taki dziwnie spokojne dziś 🙈

Ja mam jutro w szpitalu przepływy i znów usg i mierzenie małego. Lekarz ma też zdecydować, czy ustalamy termin na wywołanie porodu, czy czekamy, aż mały sam zechce wyjść 😨 (zależy co wywnioskuje po usg)
O której jutro badania? Daj znać koniecznie jak będziecie po ❤ i pamiętaj, że pomiary USG nie są w 100% dokładne 😘

Poszłam dzisiaj ale nie było lekarza 🙄 mam przyjść jutro do szpitala od 08:00 do 15:00 🙉 ale idę z rana bo później bardzo długo się czeka zrobią mi KTG i u pomne się o USG bo nie miałam robionego od 31 tygodnia a mamy praktycznie 41 chcę dowiedzieć się jak mały jest ułożony i ile waży 😊 powinni mi je zrobić szczególnie że jestem po terminie 🤔

Nie denerwuj się już masz bliżej jak dalej😉 jeszcze chwilka i poznasz malego😉

Poszłam dzisiaj ale nie było lekarza 🙄 mam przyjść jutro do szpitala od 08:00 do 15:00 🙉 ale idę z rana bo później bardzo długo się czeka zrobią mi KTG i u pomne się o USG bo nie miałam robionego od 31 tygodnia a mamy praktycznie 41 chcę dowiedzieć się jak mały jest ułożony i ile waży 😊 powinni mi je zrobić szczególnie że jestem po terminie 🤔
To długo nie miałaś usg

O której jutro badania? Daj znać koniecznie jak będziecie po ❤ i pamiętaj, że pomiary USG nie są w 100% dokładne 😘

O 10 mam badania. Dam znać 😘

Dziewczyny dziękuję za wsparcie ♥️

Wow, tyle tygodni nie miałaś USG 🤔
Daj znać jutro 😘

reklama
Do góry