reklama
Ana1992
Aktywna w BB
Oczywiście dobrze powiedziane mojej siostrze też CC uratowała synka urodził się 2500 kg i miał wylew drugiego stopnia miał problemy z nóżką ale dzięki masaży teraz ma 1,5 roku i zdrowy silny chłopak dobrze że w tych czasach mogą w ten sposób pomóc kiedyś tak nie było właśnie ciężej dochodzi się do siebie po CC siostra i bratowa miały i widzę po nich że nie jest lekko rekonwalescencja trwa o wiele dłużej z tego względu modlę się aby urodzić siłami natury ale zobaczymy jak to wyjdzieMoim zdaniem czy sn czy cc to przecież poród, po każdym na świat przychodzi dziecko i jedno nie jest gorsze od drugiego. Pamiętam jak przed pierwszym porodem mówiłam że na pewno nie chce cc a to mi syna uratowało dlatego nigdy złego słowa nie powiem i żadnej kobiecie po cc nie powiem nic złego macie wskazania do cc, nikt tu nie powie że idziecie na łatwiznę skoro po porodzie sn mogłyby wystąpić poważne komplikacje. A i dużo kobiet ktore dzieci nie mają nawet mam wrażenie mysli że cesarka to nic takiego, przecież to operacja i organizm dlugo po niej dochodzi do siebie, wkurza mnie jak mówią że cc to pójście na łatwiznę
Wizytuje się któraś z Was jeszcze w tym tygodniu?
Ja mam jutro w szpitalu przepływy i znów usg i mierzenie małego. Lekarz ma też zdecydować, czy ustalamy termin na wywołanie porodu, czy czekamy, aż mały sam zechce wyjść (zależy co wywnioskuje po usg)
A moje dziecko chyba czuje mój stres, bo taki dziwnie spokojne dziś
Ja mam jutro w szpitalu przepływy i znów usg i mierzenie małego. Lekarz ma też zdecydować, czy ustalamy termin na wywołanie porodu, czy czekamy, aż mały sam zechce wyjść (zależy co wywnioskuje po usg)
NieZadowolona25
Fanka BB :)
O której jutro badania? Daj znać koniecznie jak będziecie po ❤ i pamiętaj, że pomiary USG nie są w 100% dokładneWizytuje się któraś z Was jeszcze w tym tygodniu?
Ana1992
Aktywna w BB
Poszłam dzisiaj ale nie było lekarza mam przyjść jutro do szpitala od 08:00 do 15:00 ale idę z rana bo później bardzo długo się czeka zrobią mi KTG i u pomne się o USG bo nie miałam robionego od 31 tygodnia a mamy praktycznie 41 chcę dowiedzieć się jak mały jest ułożony i ile waży powinni mi je zrobić szczególnie że jestem po terminieWizytuje się któraś z Was jeszcze w tym tygodniu?
Gunka
Nie denerwuj się już masz bliżej jak dalej jeszcze chwilka i poznasz malegoWizytuje się któraś z Was jeszcze w tym tygodniu?
Gunka
To długo nie miałaś usgPoszłam dzisiaj ale nie było lekarza mam przyjść jutro do szpitala od 08:00 do 15:00 ale idę z rana bo później bardzo długo się czeka zrobią mi KTG i u pomne się o USG bo nie miałam robionego od 31 tygodnia a mamy praktycznie 41 chcę dowiedzieć się jak mały jest ułożony i ile waży powinni mi je zrobić szczególnie że jestem po terminie
O której jutro badania? Daj znać koniecznie jak będziecie po ❤ i pamiętaj, że pomiary USG nie są w 100% dokładne
O 10 mam badania. Dam znać
Dziewczyny dziękuję za wsparcie
Poszłam dzisiaj ale nie było lekarza mam przyjść jutro do szpitala od 08:00 do 15:00 ale idę z rana bo później bardzo długo się czeka zrobią mi KTG i u pomne się o USG bo nie miałam robionego od 31 tygodnia a mamy praktycznie 41 chcę dowiedzieć się jak mały jest ułożony i ile waży powinni mi je zrobić szczególnie że jestem po terminie
Wow, tyle tygodni nie miałaś USG
Daj znać jutro
Ana1992
Aktywna w BB
Mój lekarz mówi że na NFZ są tylko trzy podstawowe na 14 22 i 31 tydzieńa w tym szpitalu nic im się nie chce ale jutro będę się domagaćTo długo nie miałaś usg
reklama
Gunka
No tak. Tak wygląda służba zdrowia ja chodzę prywatnie więc nie wiem. Usg mam co wizyte, ale za kasę to wiadomo że inaczejMój lekarz mówi że na NFZ są tylko trzy podstawowe na 14 22 i 31 tydzieńa w tym szpitalu nic im się nie chce ale jutro będę się domagać