rozczochrana.mama
Fanka BB :)
Tylko jesli takie bedzie zalecenie fizjoterapeutyDziewczyny, a czy macie w planach stosowanie pasa poporodowego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko jesli takie bedzie zalecenie fizjoterapeutyDziewczyny, a czy macie w planach stosowanie pasa poporodowego?
Dziewczyny, a czy macie w planach stosowanie pasa poporodowego?
Z tym zapisem skurczów macicy na ktg podobno różnie bywa. Byłam dzisiaj na ktg i lekarz interpretujący wyniki mówił, że najlepiej nie sugerować sie samym zapisem skurczów, tylko własnymi odczuciami. Zdarza się, że podczas porodu ta krzywa bywa prawie płaska, a w 28 tc u ciężarnych zdarzają się skoki jak przy regularnych porodowych skurczach a nic nie dzieje sie i szyjka też może być w porządku... Jedynie co to najważniejszy jest ten pierwszy zapis zwiazany z tętnem dzieckaMomtobe, na ktg jak na złość nie wychodzą żadne skurcze, a kolejne ktg mam 07.09
Ja nie widzę, żeby mi sie brzuch obniżył. Jedynie co to robi sie coraz większyZauważyłyście, że obniżyły Wam się brzuszki? Jeżeli tak, to w którym tygodniu? Bo ja tak się swojemu dziś przyjglądam i mam wrażenie, jakby był troszkę niżej. A może mi sie wydaje
Poród zbliża się wielkimi krokami jeszcze trochę i przytulimy nasze maleństwaWRZESIEŃ
no to jak czop odpada to tylko czekać na rozwój sytuacji może być to dziś a może być za tydzieńDziewczyny nie wiem czy u mnie się coś nie zaczyna. Dziś od rana bardzo obfity sluz z dodatkiem nitek krwi nie wiem czy to ten czop ale tak podejrzewam. Przy poprzednich porodach miałam tak już podczas porodu ale przed nic mi nie było. A teraz nie mam skurczy A Ten sluz z krwią i nie wiem. Niby 3 poród A człowiek dalej zielony....
Ja ze starszakiem tak miałam, dużo gęstego sluzu z krwią. Czop odszedł w nowy rok a urodziłam 5 styczniaDziewczyny nie wiem czy u mnie się coś nie zaczyna. Dziś od rana bardzo obfity sluz z dodatkiem nitek krwi nie wiem czy to ten czop ale tak podejrzewam. Przy poprzednich porodach miałam tak już podczas porodu ale przed nic mi nie było. A teraz nie mam skurczy A Ten sluz z krwią i nie wiem. Niby 3 poród A człowiek dalej zielony....