reklama
Ewelinamalina89
Zaangażowana w BB
Na 11 mam wizytę czekam niecierpliwie najbardziej jestem ciekawa ile waży dzidzia i jak tam sytuacja z szyjka czy coś się szykuje do porodu czy jeszcze nie...
Gunka
Fanka BB :)
Ja mam o 16. Też się już stresuje...Na 11 mam wizytę czekam niecierpliwie najbardziej jestem ciekawa ile waży dzidzia i jak tam sytuacja z szyjka czy coś się szykuje do porodu czy jeszcze nie...
Magdalena941
Zaciekawiona BB
A mam takie pytanie trochę z innej beczki dziewczyny jeżeli mogę zapytać ile u was kilogramów na plusie od początku ciazy? Bo ja dziś 34+3tc i już mam 12kg ciekawe ile będzie do końca
Ja dzis 35+1tc i na plusie 13kg 8-/
Wizyta dzisiaj o 16:40,też najbardziej ciekawa ile waży mały i oczywiście co z cc....
NieZadowolona25
Czekamy dziewczyny na informacje jak po wizytach
Ewelinamalina89
Zaangażowana w BB
Ja już po. Wszystko w jak najlepszym porządku Adaś waży 3 kg. Zostało 3 tyg do terminu porodu. Moja gin powiedziała że ciąża donoszona mogę już rodzić szyjka miękka krótka ale zamknięta także czekamy. Jak nie urodze za 2 tyg mam jeszcze kolejną wizytę
Gunka
O matko to prawie juz 3kg to duży chłopJa już po. Wszystko w jak najlepszym porządku Adaś waży 3 kg. Zostało 3 tyg do terminu porodu. Moja gin powiedziała że ciąża donoszona mogę już rodzić szyjka miękka krótka ale zamknięta także czekamy. Jak nie urodze za 2 tyg mam jeszcze kolejną wizytę
reklama
NieZadowolona25
Super! ❤ Az Ci zazdroszczę, bo mi do 37tc zostało jeszcze dwa tygodnie też bym już chciała być na tym etapieJa już po. Wszystko w jak najlepszym porządku Adaś waży 3 kg. Zostało 3 tyg do terminu porodu. Moja gin powiedziała że ciąża donoszona mogę już rodzić szyjka miękka krótka ale zamknięta także czekamy. Jak nie urodze za 2 tyg mam jeszcze kolejną wizytę