Trzymaj się :*Krwawienie się rozkręcilo. Nie mam już sił.
Żegnam się z Wami.
reklama
Preggers
Fanka BB :)
@lenka_8989 cały czas o Tobie myśle i trzymam kciuki! Daj znac
Oby było dobrze, spokojnie.Krwawienie się rozkręcilo. Nie mam już sił.
Żegnam się z Wami.
Mischa206
Ja kawę pije ale będę się ograniczać bardziej. Pije tylko rozpuszczalna.Dziewczyny czy pijecie kawę czy odstawiacie na czas ciąży?
U
użytkownik 193
Gość
Mam dość. Na usg ciąży w macicy brak. Niby lewy jajnik większy i straszył ciąża pozamaciczna z racji że jestem trudnym przypadkiem. Potem gadał że może to być wszystko. Ja się załamie!!! O 10napisze do mojego lekarza co mam robić.
rozczochrana.mama
Jeszcze pije, ale zauwazylam dzis, ze zrobila sie dla mnie za gorzka [emoji848] pewnie mnie odrzuci od kawy...Dziewczyny czy pijecie kawę czy odstawiacie na czas ciąży?
Dziewczyny czy pijecie kawę czy odstawiacie na czas ciąży?
Dla mnie robi się goszka i pewnie nie długo już ją popije pewnie inka będzie.
reklama
Preggers
Mam dość. Na usg ciąży w macicy brak. Niby lewy jajnik większy i straszył ciąża pozamaciczna z racji że jestem trudnym przypadkiem. Potem gadał że może to być wszystko. Ja się załamie!!! O 10napisze do mojego lekarza co mam robić.
Lenka a czy przy pozamacicznej beta by słabiej nie wzrastała? Ale poradę dostałaś, to może być wszystko.... Koniecznie skontaktuj się ze swoim lekarzem, nie wiem może dziś gdzieś w jakimś szpitalu przyjmuje i będziesz mogła do niego podjechać. Jak krwawienie dalej masz? Boli Cię przy tym brzuch?