Magdalena941
Zaciekawiona BB
Lekarz prowadzący stwierdził już na ostatniej wizycie,że na 80% już się nie obróci,ale nadzieja jest. Mamy sie zobaczyć po 4 tygodniach (czyli teraz w czwartek) i już sztywno ma być podjęta decyzja co do sposobu rozwiązania. Mały ostatnio intensywnie ćwiczy ale tylko ruchy. Jakoś tydzien po ostatniej wizycie dwa razy próbował sie obrócić, czułam że jest już tak na skos i cały dzień był tylko w tej pozycji.Nawet sie zaczęłam martwić czy coś nie tak się dzieje bo uciskał mi wtedy na coś i źle tego dnia się czułam ale na drugi dzień wrócił do pozycji początkowej i już więcej nie próbował. Także chyba juz przesądzone.
No to widocznie w tej pozycji małemu dobrze dostaniesz termin cc i już nic Cię nie zaskoczy. Będziesz mogła psychicznie się przygotować do tego dnia. Najważniejsze zdrowie maluszka i Twoje. Poinformuj nas o dacie porodu, jak będzisz po wizycie
[/QUOTE]
Teoretycznie termin mam na 25 września a według USG na 20 września. Także zobaczymy jutro co lekarz zdecyduje bo słyszałam że cc wykonują przed 40tc.