Sylvia_88
Fanka BB :)
Ale w sumie o co chodzi?Dziewczyny, może któraś z Was sie orientuje i pomoże? Pisałam do mojego lekarza ale póki co cisza z jego strony...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale w sumie o co chodzi?Dziewczyny, może któraś z Was sie orientuje i pomoże? Pisałam do mojego lekarza ale póki co cisza z jego strony...
Dziękuję, uspokoiłaś mnieAle w sumie o co chodzi?Niektóre wyniki moczu mialam gorsze i lekarz mówił, ze w porządku jest. Leukocyty i bakterie mogą sie pojawić, moze to oznaczać, ze coś "dostało sie" podczas pobierania próbki (nawet przy dokladnym podmyciu itd. wydzielina z pochwy może zanieczyscic próbkę), czasami leukocyty i bakterie mogą wiązać się z infekcją pochwy lub pęcherza, cewki moczowej. Lekarz może zlecić dodatkowe posiewy moczu lub wymazy z pochwy. A szczawiany tez miałam, u mnie to wynika ze skłonności do robienia sie piasku w nerkach i tu trzeba uważać na to co je sie i pije i ile (wód mocno zmineralizowanych lepiej unikać)...
Też miałam ostatnio według mnie nie najlepszy wynik z moczu a tu zaszłam do lekarza i podobno wszystko wporzadkuDziewczyny, może któraś z Was sie orientuje i pomoże? Pisałam do mojego lekarza ale póki co cisza z jego strony...
Dziewczyny, może któraś z Was sie orientuje i pomoże? Pisałam do mojego lekarza ale póki co cisza z jego strony...
Wypijam 3 litry samej wody w ciągu dnia, już chyba więcej w siebie nie wlejeHejJa mam jutro do lekarza gin i również leukocyty w moczu ale u mnie pisze :Wynik 5-10 wpw a u Ciebie tylko że wykryto więc nie wiemy ile ich jest i jak interpretować wynik. A jeśli chodzi o kryształy szczawianowe to chyba świadczy o tym,ze za mało pijesz płynów w ciągu dnia (tak mi kiedyś lekarz mówił). Ale to tylko moja opinia,najlepiej poradzić się lekarza.