Ewelinamalina89
Zaangażowana w BB
9 i 6 lat4kg to już jest co urodzic a w jakim wieku starsze dzieci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9 i 6 lat4kg to już jest co urodzic a w jakim wieku starsze dzieci
U mnie 8 i 7 to w podobnym wieku9 i 6 lat
U mnie też chlopiec tak jak u Was
Luiska faktycznie maleństwo u Ciebie. Ale z tego co pamiętam w poprzedniej ciąży było to samo ?
Ja to się znowu obawiam żeby nie był za duży pierwsza córeczka 3740 drugi synek 4000. A teraz byłam na usg 35+0 to wyszło 2600. Lekarz twierdzi że około 3500 się urodzi ale ja się obawiam że ponad 4 kg ja mam termin na 10 września. Jeszcze 3 tyg i 2 dni. Odliczam już i mam nadzieję że chociaż kilka dni wcześniej urodze albo w terminie byle nie po.
Same chłopaki tutaj
Ewelinamalina, nie, ja jestem w pierwszej ciąży. To inna mamusia (Sobek, jak dobrze pamiętam) tutaj pisała, że jest w podobnej sytuacji, a już jedno dziecko z hipotrofią urodziła.
Dziewczyny, fajne klocuszki te Wasze chłopaki mam nadzieję, że mój podrośnie. Bo ja tyję regularnie
Gunka, faktycznie ciekawa sprawa z tym cukrem
Też się nad tym zastanawiam. Już nawet zaczełam to łączyć z braniem luteiny. Bo dopuki jej nie brałam to cukier książkowy. Ale tego nie wiem i muszę poczekać do wizyty żeby się dowiedziećSame chłopaki tutaj
Ewelinamalina, nie, ja jestem w pierwszej ciąży. To inna mamusia (Sobek, jak dobrze pamiętam) tutaj pisała, że jest w podobnej sytuacji, a już jedno dziecko z hipotrofią urodziła.
Dziewczyny, fajne klocuszki te Wasze chłopaki mam nadzieję, że mój podrośnie. Bo ja tyję regularnie
Gunka, faktycznie ciekawa sprawa z tym cukrem
A ja dziewczyny na IP dzisiaj rano pojawiło się dwukrotnie brązowe plamienie, nie było mocne, i jedynie na papierze toaletowym ale było. Do tego całą noc miałam ból podbrzusza, delikatny. Od rana czuje ból kręgosłupa ledzwiowego i właśnie podbrzusza, więc zdecydowaliśmy jechać się zbadać. Jestem po KTG, wyszło dobrze. Teraz czekam na badanie i USG. Trzymajcie kciuki, żeby było dobrze dzisiaj 34+5. I ja czekam na dziewczynkę