gabi071984
Zaciekawiona BB
Dziewczyny a boli was jak sie rusza dzieciaczek? bo mnie czasem tak kopnie że az nie przyjemnie a to dopiero 27 tydzień. Myślicie może ze to temu że jest duże ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
duża dziewczyna!Jeszcze mnie nie bolało, ale możliwe, że to dopiero przede mną
Byłam dzisiaj u lekarza, mamy 26+4 i Malutka waży 900g
A lekarz powiedział, że jak na ten tydzień nie jest duża, ale mieści się w normachduża dziewczyna!
mój młody w 25+6 ważył 826g, też mniejszy niż srednia ale i tak dla mnie to już duży chłop, w miesiąc prawie podwoił wagęA lekarz powiedział, że jak na ten tydzień nie jest duża, ale mieści się w normach
Tak malutka ale i w sam razja za tydzień idę to wam napiszę.Jeszcze mnie nie bolało, ale możliwe, że to dopiero przede mną
Byłam dzisiaj u lekarza, mamy 26+4 i Malutka waży 900g
Obrót może być nawet w 36tc. Na razie bobo.ma sporo miejsca, ja czuję że co drugi dzień jest inaczej ułożoneO to ja mam tak samo
Tak malutka ale i w sam razja za tydzień idę to wam napiszę.
A ułożenie ,mówił już coś lekarz o tym czy jeszcze sie nie obraca w tych tygodniach na stałe do porodu?
No pięknie! u nas w ciągu tygodnia urosła 150gmój młody w 25+6 ważył 826g, też mniejszy niż srednia ale i tak dla mnie to już duży chłop, w miesiąc prawie podwoił wagę
Moja leży nóżkami w dół, lekarz mówił że to lepiej by było, gdyby już główka była na dole. Co mnie zdziwiło, bo myślałam, że dopiero później ułożenie ma znaczenie. W każdym razie zaraz stwierdził, że w sumie w moim przypadku to bez dużego znaczenia, bo będę miała i tak CC.O to ja mam tak samo
Tak malutka ale i w sam razja za tydzień idę to wam napiszę.
A ułożenie ,mówił już coś lekarz o tym czy jeszcze sie nie obraca w tych tygodniach na stałe do porodu?