reklama
momtobe_90
Fanka BB :)
U mnie na razie +5,5kg ale.to.byl stan na czwartek i 23+5. Jutro wchodzę na wagę i się boje bo w tym miesiącu chyba idę na rekordJak wasza waga dziewczyny?
U mnie 23+4 i 8kg na plusie, ale czuję, że w tym tyg doszło jeszcze więcej... a córcia waży 540g
gabi071984
Zaciekawiona BB
U mnie na dzień 22 +4 przybyło 7 kilo a dzidzia 650gJak wasza waga dziewczyny?
U mnie 23+4 i 8kg na plusie, ale czuję, że w tym tyg doszło jeszcze więcej... a córcia waży 540g
Hej. U mnie 25+2 i jak narazie od początku ciąży - 9 kg mniej. Mam dietę z powodu cukrzycy ciążowej. A moja maleńka w tamtym tygodniu ważyła 650 g.Jak wasza waga dziewczyny?
mamatrojeczki
U mnie 25+0 i 4,5kg na plusie. Mały nie wiem ile waży, dowiem się 15 czerwca. W każdej z 3 ciąż tyłam koło 9-10kg, więc myślę, że teraz będzie bardzo podobnie.
Ewelina 0605
Zaciekawiona BB
U mnie 26+2 I waga 8 kg więcej ale w poprzednich dwóch ciazach przytylam po 18 kg w każdej. Teraz liczę na trochę mniejszy wynik. No zobaczymy
Karuutek
Zaciekawiona BB
Muszę się poradzić bo zaczynam się niepokoić trochę moja dzidzia bardzo wcześnie zaczęła się dużo ruszac, już w 15 tygodniu czułam wyraźnie jej ruchy, teraz jestem 23+5 a od 3 dni kopie mnie tak mocno, non stop, rozpycha się, mam wrażenie że jest jej tam bardzo źle, niewygodnie, czy coś się dzieje. Wiem że ruchy dziecka to zawsze powód do radości, przynosi ulgę że z dzieckiem Wszystko okej, ale po 3 dniach intensywnego mocnego kopania, które nie daje mi spać ani nawet leżeć, zaczyna przychodzić mi do głowy pomysł że próbuje mi w ten sposób powiedzieć że coś złego się dzieje. Napiszcie co o tym myślicie
Może będzie ruchliwym dzieckiem [emoji6] mój to raczej leniuszek i kopie tylko o określonych porach, myślę że każda ciężarna się martwi czy na pewno wszystko z maluszkiem jest okMuszę się poradzić bo zaczynam się niepokoić trochę [emoji52] moja dzidzia bardzo wcześnie zaczęła się dużo ruszac, już w 15 tygodniu czułam wyraźnie jej ruchy, teraz jestem 23+5 a od 3 dni kopie mnie tak mocno, non stop, rozpycha się, mam wrażenie że jest jej tam bardzo źle, niewygodnie, czy coś się dzieje. Wiem że ruchy dziecka to zawsze powód do radości, przynosi ulgę że z dzieckiem Wszystko okej, ale po 3 dniach intensywnego mocnego kopania, które nie daje mi spać ani nawet leżeć, zaczyna przychodzić mi do głowy pomysł że próbuje mi w ten sposób powiedzieć że coś złego się dzieje. Napiszcie co o tym myślicie [emoji849]
reklama
momtobe_90
Moj młody też ma dni kiedy non stop się wierci ale potem ma dni spokojniejsze. Mój też ruchliwy bardzo ale taki typ człowieczkaNa drugich badaniach prenatalnych pani doktor powiedziała nawet że jest bardzo ruchliwa jak na swój ,,wiek,, nie dopytalam czy to dobry objaw